Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 21 september 2010

Skoldags

Av Chrissie - 21 september 2010 22:22

Så har vi varit i "skolan" igen, lurven och jag! Idag var första gången som jag kan komma hem och ärligt säga att jag tyckte min lilla skit var duktig!!! Kontakten fanns där (nåja, ialla fall mina händer och Gustafskorv).

Nu ska vi minsann snart prova på en lättklasstävling!!!! Ludde är som vanligt bäst, men jag skyller på att mitt lilla Duracellbatteri är lite underutvecklat *skrattar*.


  

Den traditionella busstunden innan skolan börjar.


  

-Får vi komma ut och busa snart??????


Nu jäklar är det kallt. BrrRRrrR!! Endast 3 grader just nu. Ska ta och rasta vovvarna lite, sen drar jag på mig raggsockorna och söker upp sängen.

Hästarna.........Jodå, de står fortfarande och äter, som de gjort de senaste dygnen. Har börjat med fri tillgång och hetsätningen har inte riktigt lagt sig än, men jag hoppas verkligen att det ska avta, för snart rullar de fram. Får ljuga i helgen och säga att T är dräktig?!;-P Igår red vi ialla fall "runt hela skiten". En runda på lite nätta ~10 km. T skötte sig alldeles utmärkt, (näst) bästa hästen!:-)


Råttor och möss börjar dyka upp i vårt garage, förråd och pannrum, så snart.....snart.....snart tror jag sambon ger upp och det kommer in en katt i hemmet! Lite bearbetning till, men snart så:-D


Rasta hundar och raggsockor var det visst!


Tjingepling!

//


 
ANNONS
 
Jaspis med flock

Jaspis med flock

22 september 2010 07:20

Hallå brorsan!
Vad skoj att det går bra på rallylydnaden :-)
Jag vet att Ludde är jätteduktig men tror att du är minst lika duktig!!
Sköt om er allihop. Matte hälsar till hela din flock

http://www.atlasmimas.dinstudio.se

 
Ingen bild

G.

22 september 2010 07:44

Fina vovvebilder!
Hahahaha, ja släpp in mössen så ger han snart upp :-) Du kanske ska ge dem lite mat också så att ni blir invaderade (då kanske det är Ms eget förslag att skaffa katt?!)

 
Ingen bild

L

22 september 2010 11:00

söta söta lurvisar :-)
Här e det oxå kallt :-( men idag skiner solen iaf.
Vi hörs snart. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se