Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 12 september 2010

God gärning

Av Chrissie - 12 september 2010 10:34

Nynnar lite för mig själv: " - Regnet det bara öser ner..."

Pådrag imorse när grannen hört på radion att en häst med sulky, utan kusk var ute och sprang på riksvägen. Grannen och jag tog varsin väg och letade. Hittade kusken välbehållen och till sist hästen också:-)! Så återigen, slutet gott, allting gott. Kanske läge att sätta upp en skylt på riksvägen utanför Skeppmora??? Hahaha!! Men visst hade man lite puls innan man visste i vilket skick man skulle finna dem.

  


Någonting som förvånar är den icke existerande hänsynsförmågan! Hade åkt en bil bakom hästen mycket långsamt med varningsblinkers på. Ändå hade bilar dragit om i 90 knyck!!! Galet!!!!!

 
ANNONS
 
Rose-Marie

Rose-Marie

12 september 2010 12:38

Hästarna håller er sysselsatta ser jag. Skönt att allt slutade lyckligt.Nu blir det väl bra att varva ner med lite HIH, eller hur? Hoppas på ert sällskap i kväll
Kram

http://www.ludde.webgain.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se