Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under augusti 2010

Av Chrissie - 6 augusti 2010 08:53

 

   

  

ANNONS
Av Chrissie - 4 augusti 2010 23:51

Här händer det ganska lite........men huset är i princip färdigmålat och sambon har börjat lite smått på den blivande altanutbyggnaden. Jag haltar runt lite bättre och armbågsskydden skulle jag inte överleva utan. Luddetudde kom hit igår med sin husse och matte, så de fick busa lite. Alltid lika trevligt och skoj!!! Ludde ska på utställning i helgen, så då ska vi sitta och hålla tummar & tår.


Har ridit några barbackaturer och fasiken alltså....Tritla töltar som en jäkla klocka då, och orkar hålla kvar den....Hmm, måste alltså helt och hållet bero på min urkassa sits i sadeln? Den dagen foten blir frisk, får det nog fortsätta bli utan-stigbyglarridning.


Annars då?!  Tja, inte mycket faktiskt.

Skjuter det mesta på morgondagen.

Är tämligen less på burqa och niqabdiskussionerna och politikernas pajkastning. Hur ska man någonsin lyckas få folkets intresse för att rösta och vara "delaktig", när politikerna beter sig barnsligare åt än barnen på dagis.


Nixpix, struntar i sånt nu och hoppar in i duschen och sen väntar sängen. Tänk vad lätt det är att vända på dygnet den här årstiden.....


Over and out!

//

ANNONS
Av Chrissie - 1 augusti 2010 01:19

I fredags besiktades H´s Skrauti, och gick igenom. HURRA!  Han fick bedömningen "oslipad diamant":-) Blev riktigt avis efter idag, då H och jag tog en ridtur och vid en raksträcka så fick hon fram en helt juste pass!!! Vi hittade en hel del kantareller också, så stackars H fick hoppa av och på hela tiden, eftersom jag fortfarande sysslar med "handikapp- åka häst".


Skickade iväg karln till de andra karlarna ut i skogen för ATV-åkning. Själv hade vi drinkkväll hos H, för att fira hästköpet! Nyss hemkommen och lite snurrig i huvudet. Ska självfallet ta mig den berömda kaviarsmörgåsen och glaser O´boy innan sänggående. 


Sen måste jag ju naturligtvis tillägna inlägget min underbara kära vän, kollega och co owner L som fyllde år den 31:a, och dessutom deras underbara goaste bäbbe Minna, som firade sin 1:a födelsedag samtidigt!!

Ser fram emot att träffa dem och få gratta dem snart!!!!! GRATTIS GOINGAR!


Nä, dags för nattvickning och sen sängen. Misstänker att hundar påkallar min uppmärksamhet om inte alltför lång tid.

//

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se