Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2010

Vilodag

Av Chrissie - 27 augusti 2010 18:00

Idag är det bara vovvar det varit full fart på. Hästarna och matte har haft slödag och bara gjort det absolut nödvändigaste.

Kom paket på posten....med ett par ASSNYGGA Converse i skinn!!!!!!! Är min underbara vän och kollega som fyndat dem åt mig och jag är återigen i sjunde skohimlen!! Dessutom ett par skor som funkar att ha på min arma fot! TACK!!<3


Ikväll ska jag ta mig i kragen och koka ihop lite godmat:-) Oxfilé och färska örter på potatis i ugn. Fyndade lite kantareller på hundpromenaden som ska smörstekas till. Ska prova göra en tryffelsås också. Arggh, saftas redan i munnen på mig och jag som inte ens börjat med maten. Är "Vattenfestival" på stan, så får se om vi får orken att ta oss ner en sväng.


Nä, matlagning var det. Och korka upp en röd italienare:-)


//

 
ANNONS
 
Ingen bild

L

27 augusti 2010 19:54

Ååh vad kul att de passade jag blev ju själv så kär i dem, tur att det iaf var en storlek som passade någon av oss :-)
Låter underbart med vilodag!
Hoppas ni tog er iväg och har en toppen kväll och gjorde ni inte det får ni ha en toppen kväll iaf!!!
Kraaaam

 
Chrissie

Chrissie

28 augusti 2010 00:26

Jag är såååå glad över skorna, så du kan inte ana!!
Jodå vi tog oss iväg en sväng. Tja....blev ju inte att sitta framför TV:n ialla fall, men annars var det rätt.....öken. Kommer uppdatering imorgon som troligen kommer att ge dig ett gott skratt!
KRAAAM

http://dromisar.bloggagratis.se

 
Rose-Marie

Rose-Marie

28 augusti 2010 20:47

Tack för grattiset.
Va duktig du är som tränar. Jag måste ta tag i läxan i morrn. Kommer du att ha nya skorna på tisdag? Nyfiken på att se dom.
Ha en trevlig lördagskväll

http://www.ludde.webgain.se

 
Anette

Anette

29 augusti 2010 11:48

Skönt med ett par skor som är bra för din onda fot.
I år har vi hittat kantareller på en massa nya ställen.
Tror att dom gillar regnet.. tur att nån gör det ;-).

http://www.toppens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se