Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2010

Stort frågetecken!!!!!!!!!!!!

Av Chrissie - 26 augusti 2010 22:11

Fattar inte vad som hänt. Så som jag har tragglat med Tritlas tölt samtidigt som vi bara försökt ha roligt ihop och jobba på positivism och glädje och en trav med lite större kliv. Igår var vi ut och red och helt plötsligt så satt tölten där som en smäck. Inget tjafs över huvudtaget. Idag tog J, H och jag ånyo en tur och jag tog Tritla igen, för jag ville se om det var en engångsföreteelse igår. Men icke då!! Hon töltade på som världens klocka. Föll inte i trav en endaste gång. Valde tölten självmant och till sist så töltade hon på h e l  t på lös tygel, som värsta T2 hästen! Satt mest och gapade och hojtade till J och H att "- Är det här min häst?" Lovar att hakan var nere vid hälarna!

Fick fasansfullt ont i foten......men idag var det värt det!!!:-D Dessutom vill jag försöka rida så mycket min kropp bara pallar, för idag kom domen:

Om 1 -2 veckor ska jag in och operera foten, spika ihop frakturen och den "lösa benbiten", som jag inte hade en ANING om att det fanns en. Har inte en blekaste aning om hur lång tid konvalescensen kommer att bli.


Annars så har dagen gått åt till att sitta i telefon och pappersgöra, löneutbetalningar och annat smått och gott. Tur att jag har ett kontor som är rensat och användbart nu.


I övrigt så frodas regnet och knotten!! Hur gråkallt och trist väder som helst. Har hört att morgondagen ska bli ok och helgen ska regna bort. Visst är det mysigt att sitta inne med tända ljus, med mysig filt och en brasa i kaminen. Men herrejisses, det är ju bara slutet på augusti. Hade tyckt det varit mer ok om det varit oktober. Hoppas innerligt på fler sköna soliga dagar. För övrigt så är det ett MÅSTE att hinna bada hästarna en gång innan det blir kallt. De är helt flottiga av all insektsspray och instängda i täcken. Blä!


Nog svamlat för ikväll.........Foten i högläge och Ben & Jerryglass!!

//  


 
ANNONS
 
Karina

Karina

27 augusti 2010 18:55

Va kul när träningen ger resultat! Blir det T2-tävla av nu? :-)

http://vovvarochvavar.bloggplatsen.se

 
Chrissie

Chrissie

28 augusti 2010 00:25

Nja, vi får väl se om det var en engångsföreteelse eller om det är nåt att bygga vidare på:-) Tävlingssugen är jag dock!!! Enormt!!!

http://dromisar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se