Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2010

Lycka och nervositet

Av Chrissie - 25 augusti 2010 22:15

Har blivit alldeles på tok för slö för att föra över bilder från mobilen till datorn. Men någon dag så.....

Har i princip spenderat h e l a dagen i telefonen med jobbsamtal. Hade en liten break mitt på dagen då H, J och jag tog varsin pålle ut på en riktig skojtur i regnet. Jäklar vad skoj vi hade det, både ryttare och hästar! Dessutom var T en STAR idag!!!!!!!   Tölten satt och hon orkade hålla den kvar och dessutom .......ta mig tusan vilken ökad tölt hon har!! Min svarta prinsessa!!!

*LYCKA*Mindre lycka är att jag fick svar på röntgen i måndags och det visar sig att frakturen i foten har blivit större än vad den var från början. Imorgonbitti ska ortopederna ha möte och ta upp mitt fall och se vad de ska göra. Så imorgon lär domen komma!! *Biter på naglarna*


Rallylydnaden var skoj igår! Luddetudde är så duktig!! Bangsi tycker det är betydligt mer intressant att titta på de andra hundarna, leta efter deras godis och att bara göra allt utom att lyssna på mig:-/ De få gånger han faktiskt lyssnar är han superduktig, men matte tycker absolut inte att det räcker. Dessutom är han ju så van att alltid gå lös, så nu måste vi ta tag i koppelträningen!! Igår fick vi göra övningar som innefattade STORA mängder godis, som slutade i en hund som bajsade lastbilsflak med diarré inne inatt. Matte roade sig *ickeglatt* med att skura golv till och från mellan 02:30 - 04:30. Nu är han bra igen, men uppenbarligen så funkar det inte med dessa godismängder i skolan.


Ikväll var det ganska knottigt igen. Hade tänkt att ha hästarna ute, men när de kom springandes i beteshagen och ville bli fångade, så insåg jag att de var IN de ville. Så där står de nu och sover troligen ganska gott. Skönt med hästar som "talar" om huruvida de vill vara ute eller inne:-)


Nu talar ialla fall matten om att ögonlocken börjar bli tunga.

//

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jenny

25 augusti 2010 23:22

Tack för en trevlig tur idag! Tack ;P haha

 
Ingen bild

L

26 augusti 2010 08:07

Åh vad jag undrar vad de hittar på med din fot, nästan så man hoppas att den bara blir opererad pang bom och sedan helt bra!!!

Kul att T går så bra :-)

Jag känner allt igen hur det e att ha en "bingo" hund, men det brukar ju bli bättre.

Vi hörs senare idag
Kraaam!

 
Rose-Marie

Rose-Marie

26 augusti 2010 15:57

Stackars Bangsi och stackars dig. Nästa gång får du ge homom pyttebitar varje gång.
Nu håller vi tummarna att dom fixar din fot så fort som möjligt.
Ha det bra

http://www.ludde.webgain.se

 
Annelie

Annelie

26 augusti 2010 22:04

Nä, vad tråkigt med foten! Hoppas den blir bra snart!
Soya är nog ganska lik Bangsi på kursen... Hon gillar att leta efter godis i gräset, titta på hundarna, lukta efter råddjur som gått i gräset innan oss... osv... Men allra roligast är det när man kommer nära de andra hundarna (iaf vissa av dem..) och nästan kan lukta på dem!

Håller tummarna för dej om foten!

http://www.beardie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se