Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2010

Tillbaka

Av Chrissie - 23 augusti 2010 21:24

Livet är bra & härligt!!

Men i övrigt så finns det inte sådär vansinnigt mycket att blogga om, då foten begränsar, inte allt, men väldigt mycket!

Idag har jag ialla fall fått göra en vanlig slätröntgen, så får vi se vad det säger. Inväntar skiktröntgen också och att ortopeden ska höra utav sig.


Man jobbar och sliter för att sin lilla hund ska kunna sitta, sitta fint och sitta fot...Men nu helt plötsligt går vi rallylydnadkurs där de också måste kunna kommandot "stå". Så den här veckan har jag faktiskt legat i med träningen. Tror poletten börjar trilla ner med sitt, ligg och stå - i "fot"position. Får väl se om lillskiten tänker visa sin bästa eller sämsta sida på skolan imorgon. Idag fick Bangsi sin första stöt av tråden från beteshagen. Stackarn!! Han skrek som en stucken gris och sprang heeeela vägen hem. Matte kom linkades efter...och hittade honom nere i stallet. Gullponken!:-/ Det var en riktigt traumatisk upplevelse för honom. Tur att det var i beteshagen och inte hemmahagen det hände, för det är ju där vi tränar och busar.


Vet inte vad som hänt min röde springare, men sista gångerna har jag häpnat! Övergångar, takt och form har bara suttit (nästan) helt klockrent!

Jobbar fortfarande på Tritla´s tölt, men det blir bara bättre och bättre där också. I hennes fall så är det förhoppningsvis jag som blivit bättre, för jag VET att T kan.


Grannar har sett avföring ifrån björn häromkring, så alla bättre vetande tror det var björn som skrämt hästarna förra veckan. Trist att de rymde ut på vägen, men helt ok att de rymde om det var björn de sprang ifrån.

Nu är de ialla fall nattade inomhus då knotten var elaka ikväll!


//

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se