Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2010

Inte skrockfull

Av Chrissie - 13 augusti 2010 22:43

Fredag den 13:de, men jag är inte så skrockfull av mig. Men av olika anledning håller jag mig ifrån stegar, vare sig att är fredag den 13e eller någon annan dag:-D

Har varit på återbesök hos farbror doktorn idag, och DET blev man ju inte gladare utav. Han tyckte absolut att foten skulle ha blivit bättre än vad den är vid det här laget och trodde det berodde på att jag belastat den för lite!! För lite????!!! Jo tjena!! Eventuellt är den felläkt och han sa att jag skulle få komma till röntgen nästa vecka. Ringde röntgen....och fick tid 7 oktober!!!!!!!!!!!!

Vad säger man????!!!! Dags att återigen vara tacksam för att man skaffat sig en privat sjukvårdsförsäkring, vilket är tragiskt att man ska behöva.


Ikväll och inatt är vi barnvakt åt H´s 3åriga lilla tös! :-)Hon är så enormt härlig. Totalt oblyg och charmar allt och alla. Nattningen var inga som helst problem och tittade till henne nyss, och hon snusar så sött där i sängen.

Ska bli spännande att se om vi ska upp och väcka tuppen imorgonbitti......


Har varit så kvavt idag!!! Så ridning fick stå över.....Skrauti har försökt betäcka brunstiga Tritla ca 20 ggr idag....Tur att de båda två är ursnälla hästar!

Drómi lallar runt och fattar ingenting! Härliga underbara Drómi! Vovvarna har också tyckt att det varit lite väl kvavt idag, så de har mest slappat i trädgården. Blev en del bus nu på kvällskvisten ialla fall och imorgon är det nog dags för lite pälsvård på lillskrutten igen.


R-M: Tatueraren var inte där när jag kom dit, på min BOKADE tid. :-(((( *arg*

 
ANNONS
 
Ingela & Ammi

Ingela & Ammi

14 augusti 2010 22:48

Men vad tråkigt med din fot!! Hoppas verkligen den blir bättre snart fast doktorn inte lät så positiv! Sen är det ju konstigt att man inte får en röntgentid när man redan är ett "fall" :-( Det funkade i alla fall kanon med Elias kontrollröntgen och koll av skavsår och dylikt. Jag tror barnsjukvården ofta är bättre och det är väl positivt om den är bra :-) men ingen borde ju få vänta i månader på en röntgen :-(
Här har det också varit jättevarmt och kvavt idag. Puh vad svettigt!
Ha det bra!

http://www.yassiammi.blogspot.com

 
Annelie

Annelie

15 augusti 2010 08:25

Vad tråkigt besked om foten! Hoppas det rättar till sej fort! Det är så trist att gå omkring och inte vara helt ok...
Här är det oxå kvavt och man svettas så fort man rör sej... Vaknade i morse av en enorm regnskur!!! Skönt, men det hjälper inte mot kvavheten...

Lycka till med foten!

http://www.beardie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se