Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 1 augusti 2010

Även fast det är 1 augusti, så är inlägget som om det vore 31 fortfarande:-D

Av Chrissie - 1 augusti 2010 01:19

I fredags besiktades H´s Skrauti, och gick igenom. HURRA!  Han fick bedömningen "oslipad diamant":-) Blev riktigt avis efter idag, då H och jag tog en ridtur och vid en raksträcka så fick hon fram en helt juste pass!!! Vi hittade en hel del kantareller också, så stackars H fick hoppa av och på hela tiden, eftersom jag fortfarande sysslar med "handikapp- åka häst".


Skickade iväg karln till de andra karlarna ut i skogen för ATV-åkning. Själv hade vi drinkkväll hos H, för att fira hästköpet! Nyss hemkommen och lite snurrig i huvudet. Ska självfallet ta mig den berömda kaviarsmörgåsen och glaser O´boy innan sänggående. 


Sen måste jag ju naturligtvis tillägna inlägget min underbara kära vän, kollega och co owner L som fyllde år den 31:a, och dessutom deras underbara goaste bäbbe Minna, som firade sin 1:a födelsedag samtidigt!!

Ser fram emot att träffa dem och få gratta dem snart!!!!! GRATTIS GOINGAR!


Nä, dags för nattvickning och sen sängen. Misstänker att hundar påkallar min uppmärksamhet om inte alltför lång tid.

//

 
ANNONS
 
Ingen bild

L

1 augusti 2010 08:14

Åhh vad glad jag blev när jag läste att han blivit godkänd!
Han e ju dessutom sååå söt :-) Kan tro att H e glad nu!! (och T o D oxå säkert som får behålla sin polare)

Låter som en mkt trevlig dag/kväll!

Oj vad mallig jag blev när jag läste tillägningen :-) Tack! Jag längtar verkligen efter att ses!!
Vi hörs väl ngt?
Kramis!

 
Rose-Marie

Rose-Marie

1 augusti 2010 19:12

Roligt att hästen gick igenom. Nu när ni fått stallet så fint. Va bra att du har svampplockar hjälp.
Pussa lurvarna och ha det så bra.

http://www.ludde.webgain.se

 
Anette

Anette

1 augusti 2010 19:35

Så bra att Skrauti gick igenom besiktningen.
Trevligt med drink kväll för att fira pålle köpet.
Hoppas att du mår bättre efter ditt fall... stackars dig.
Hoppas att det fina vädret kommer efter oss från Norge ;-).
Ha det bra!!

http://www.toppens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se