Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under juli 2010

Av Chrissie - 17 juli 2010 01:07

Vilket inflytande man har va?;-P

Nu när det börjar bli några hästar och ryttare här, så tyckte jag att vi skulle ha samma "regler" som i Västerbodastallet. Dvs...tårta när man trillar av.

H "råkade" trilla av sin Skrauti för första gången igår. Det gick bra.

Imorse kom H snällt med en supergod tårta som vi smaskade utav!:-) Misstänker att det blir jag som får stå för nästa:-O    


Stapplade runt liten kort stund med min pjäxa idag. Det funkade sådär. Slapp ju kryckorna för en sekund och fick smaka på livet som icke handikappad, men optimalt är det knappast. Hade tänkt undvika att drabbas av "liggsår" och fotsvamp faktiskt. Lyckades ialla fall MYSA och PUSSA på pållarna, och det var GULD värt!!!!!


Grillning stod på schemat ikväll. Fam. Gomersson kom och hjälpte till:-) Mycket trevligt för både två och fyrbenta. Tänk, glömde ju helt bort att knäppa kort på gullhundarna, så jag får hålla till godo med en repris.


  

Dom kommer garanterat att sussa sött hela gänget. Tidigare i veckan lärde Ludde Bangsi om hur man fixar till en sval och skönt "ormgrop" bland växter på skön och skuggig plats. Idag lärde Bangsi Ludde om hur man lättast tar död på en leksak!  De är duktiga de här grabbarna!


Dags att pyssla om mina kroppsdelar och få sig lite sömn. Tänker undvika myggjakt inatt!! Hur kan något så litet låta så otroligt mycket??????????


//

ANNONS
Av Chrissie - 15 juli 2010 16:39

Idag kom farbror (tant) brevbärare med ett stort paket till mig. Till MIG!!!:-)

Det var som rena rama julafton! I det stora paketet låg det en himla massa småpaket, och på varje paket så stod det " Om du får tråkigt... "


  

Så ...om jag får tråkigt...så kunde jag smörja mina läppar, måla mina naglar, fylla necessären med sakerna, titta efter oliver, lägga en ansiktsmask mm. Men framför allt ...så om jag får tråkigt, så kan jag ialla fall se lite snygg ut!! Hahahahaha. Kolla in snyggaste klockan och coolaste solbrillorna!!:-)


TUSEN TACK L FÖR ALLT!!!!

You made my day - BIG TIME

 

  

 

ANNONS
Av Chrissie - 15 juli 2010 11:45

Är riktigt nöjd med värmen, eftersom jag slipper bekymra mig hur jag ska få på mig kläder. Enkelt att dra på sig en bikini.

Ikväll ska vi till svärföräldrarna och leta slalompjäxa och se om jag kan få på en sådan på foten.

Lillskrutten är HALT!!!!!! Vet inte, han reagerar inte på något speciellt ställe och är glad och pigg. Så nu är det vila och hoppas på att det bara är en sträckning. Han och storebror hade några rejäla race igårkväll, så han kan ju ha snubblat till eller så.

  

Världens pussvänligaste snok!!


Nu börjar det mulna på och en molande huvudvärk börjar göra sitt antågande. Misstänker starkt åska i luften igen!

//

Av Chrissie - 14 juli 2010 22:57

Tur att man får timmarna att gå. Tar liksom halva dagen att bara komma upp ur sängen,duscha och få i sig frukost! Men jag är envis. SKA vara på fötter snart!!!

No pain, no gain...är det inte så man brukar säga?!


H är som vanligt supergo och hjälper till med pållar och allt vad det innebär!!

Ludde´s matte kom förbi idag och hade med sig hembakt blåbärspaj. Och utan att smöra, så var det den GODASTE blåbärspaj jag någonsin ätit. Tyckte sambon och vovvarna också!! Mums!!!

Bangsi och Neo fick sig en lekstund med Ludde också såklart:-DNär det är sånt här fint väder, blir det inte av att man ens sätter på Tv:n, eller ens kostar på sig en dagstidning. Känner att jag blir helt "dum i huvudet" som inte hänger med vad som händer i världen.

Imorgon får det bli ändring på det!!:-D Hur ska jag annars kunna fullfölja mitt mission om att lösa att världens problem?!

Haha, Ja, det gäller ju att sikta mot stjärnorna......så kanske man når gräsrötterna?!

//  

Av Chrissie - 12 juli 2010 22:12

Shit vad jobbigt det är att behöva vara beroende av andra, när man är en sådan som klarar ALLT själv. Puh!! Snacka om att allt sätts på prov just nu. Är dock så tacksam över vovvevakten idag! De har haft det så underbart!!!:-) Titta gärna på underbara bilder på Ludde´s blogg.  

H och J är också klippor!!! Kom hem med stallmaterial, spån och torv!! Ett helt transportsläp fullt! Dessutom med gott fika! :-D  Ska bli så kul den dagen vi kan ge oss ut på en härlig ridtur alla tre. Om allt går vägen blir Skrauti skodd nästa vecka. Och jag?......Enligt doktorns ordination; INGA kryckor och om en vecka ca, så ska jag stappla runt med en slalomkänga! Weird! Jag vet! Man kan ju bara hoppas att det inte är 30 grader varmt då. Har infektion i armbågen och ska knapra VÄRLDENS ÄCKLIGASTE piller!! Bah!!!

Ja roligare än så är det inte! Men jag har fått en hel bunt med skvallerblaskor som jag ska roa med mig imorgon, så sen ska jag väl kunna allt om kändislivet:-D


  

Farligaste 1-åringen i Skeppis:-P


  

- Matte, varför kan du inte sparka boll med mig?!


//

Av Chrissie - 12 juli 2010 10:17

Husse har åkt och jobbat och hundarna får vara hos Ludde m. fam, så här är det tyst som i graven. Jättetomt!!! :-/ Men jag VET att vovvarna har det världsabäst!! TACK R-M & A!!!!!


Har plockat fram en ryggsäck ialla fall, så jag får med mig mina små attiraljer när jag stapplar omkring med bästa förmåga. Ska väl sätta mig och läsa en god bok tänkte jag...men först frukost - vilket kommer att ta mig halva dagen att lyckas få fram;-P


//

Av Chrissie - 11 juli 2010 22:00

Varit ett lugnt kalasande här, då jag fortfarande med god vilja tar mig mellan altanen och soffan. Sover ju inte sådär vidare värst på nätterna, så lite korta tupplurer blir det:-/

Har dragit över ett ordentligt åskoväder med ösregn. Inga nådiga blixtar. Stackars Neo mår så himla dåligt, men är imponerad över Bangsi. Klart han reagerade och funderade lite oroligt vad det var, men skulle absolut inte säga att det var rädsla. Skönt!!

Ludde, R-M och A kom förbi en snabbis. Härligt att få pussa och gratta Luddetudde på födelsedagen också! Imorgon ska mina älsklingsvovvar få vara hos dem:-) TACK!!!! :-) Bangsi´s bästa present var nog trots allt att få busa med Ludde.


Annars så bjöds det på Kebabpizza till vovvarna! Ja, nu fick de bara det gottigaste ut pizzan PÅ torrfodret.  Men kebabkött är någonting som Neo tycker om också, så då fick det bli det!


  


Nä, nu ska jag se färdigt fotbollsmatchen....VM-final kan man liksom inte

missa;-P Eller jo, det kan man visst då.......


//


Av Chrissie - 11 juli 2010 11:00

Tänk vad tiden går fort! Idag är det Bangsi´s 1-årsdag tillsammans med alla andra juveler. Dessutom fyller farmor Pernilla´s Rebus 2 år idag, så GRATTIS till honom också!

Onyx, Safir, Smaragd, Jaspis, Rubin, Granat, Ametist, Citrin, Topas och Opal!!!


1 ÅR IDAG!

 

  

Bild lånad från "mormor´s " hemsida

Foto: Anette Bussman

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se