Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 29 juli 2010

Rastad

Av Chrissie - 29 juli 2010 22:31

Inte bara hundar blir rastade här, utan idag har sambon rastat mig också:-D

En tur ner på stan och slutade med att jag shoppade satan. Skulle ju bara införskaffa skydd till armbågen men passade på att prova jeans och kunde naturligtvis inte bestämma mig för vilka, så jag kom hem med 2 par Miss Sixty och ett par Replay och en ......jättetom plånbok. Men shoppingsinnet är riktigt tillfredsställt......och armbågsskydd fixade för alla tillfällen.


Här har det fallit 39 mm regn idag. Vaknade utav åskknallar och ösregn. Behövde inte ropa två gånger ikväll när hästarna skulle få komma in. Imorgon är det definitivbesiktning på Skrauti, så då får vi se om han blir H´s på riktigt. Han har sedan han kom hit och hovis har fått fixa hans hovar och fått skor, blivit en helt ny häst!!:-D Dessutom har han väl gått ner en sisådär 150kg, vilket var m e r än välbehövligt.


Sippar på ett litet glas rött och är glad att jag inte ska ens fundera på att ta mig utanför dörren ikväll igen. Dessutom har jag inga bra "regn"skor som passar en elefantfot:-/


  

 
ANNONS
 
Rose-Marie

Rose-Marie

30 juli 2010 13:51

Skönt att du fått shoppinglusten tillfredsställd.
Det är inte mycket man kan ta sig för i regnet.
Lycka till med slutbesiktningen av hästen.
Pussa lurvarna
Ha det bra

http://www.ludde.webgain.se

 
Ingela & Ammi

Ingela & Ammi

30 juli 2010 15:07

Det är inte konstigt att du missat att Elias haft gips, tror inte jag skrivit om det nånstans. Han klättrade i träd hos farmor & farfar på midsommarafton, ramlade och bröt armen. Men det har gått bra på alla sätt och vis, han gjort allt som vanligt förutom att han inte kunnat bada då. Får väl hoppas att det blir lite mer sommarväder innan hösten kommer på riktigt :-)
Kul att shoppa järnet :-)
Söt bild på vovvarna!
Ha det bra!

http://www.yassiammi.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se