Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 27 juli 2010

Ibland så bara händer det....

Av Chrissie - 27 juli 2010 22:47

Guess what?! Idag hade jag inte otur, utan tur. Ja, ni läste rätt...Tur! T U R med väldigt stora bokstäver. Moi!! Tur!! Har fortfarande svårt att smälta det:-D

Sambon stod på taket och bytte vindskivor och skulle skruva tillbaka plåten som ligger över. Själv sitter jag på marken och målar lite staket i lugnan ro, när sambon helt plöstligt skriker -" Aaaaaaaaaakta"!!!

Jag kastar mig upp och springer för glatta livet, typ 4 steg som gör *massa svordomar* ont i foten. Och det var T U R att jag gjorde det. Plåten som skulle skruvas fast, åkte rutschkana nerför hela hustaket och landade på högkant p r e c i s där jag suttit! Ha, det var väl en himla tur att jag inte gjorde det!!!:-)


Lite dum (läs: busig) har jag varit också. Skulle hämta hem hästarna som går i en hage, typ 100 meter bort. Jobbigt läge när man inte går i bästa farten. Så jag hoppade upp barbacka på Tritla med endast grimma och hade de andra två som handhästar. Det gick himla bra, även om det kanske inte rekommenderas. Och speciellt inte med en bruten fot.

Men.....jag slapp gå hem:-)


Solen kom tillbaka idag! Hurra! Tänk vad man blir på bra humör utav solstrålar!!


Här kommer lite före och efter bilder. Dock är huset inte alls klar på efterbilden.

                  

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

28 juli 2010 00:03

Men du då!! Det var väl en himla tur att du hann skutta undan! Helt otroligt att den inte träffade dig?! Kan oturen ha vänt?? Köp en lott imorrn!! Du kanske blir miljonär ;-)
Fint huset blir! Sen är det ju lite fuskigt för de där gröna buskarna gör ju sitt till för hemtrevnaden... men huset ser helt klart fräscht ut nu!

 
Rose-Marie

Rose-Marie

28 juli 2010 06:07

Vilken tur att du hade tur för en gångs skull.
Himla fint huset blir.
Ha det gott

http://www.ludde.webgain.se

 
Ingen bild

L

28 juli 2010 08:13

Ja vad säger man?? Du o M liksom, men det var verkligen tur attdu inte satt kvar!!!!

Åh vad fint huset blir o tänk att ni målat taket svart oxå....ni fixar ni :-P :-P

Hihih skämt åsido jätte bra blir det!
Måste ha varit härligt att få sitta lite på T även om det bara var för en kort stund.
Kramen

 
Annelie

Annelie

28 juli 2010 09:53

Ja, jösses vilken tur du hade! Tänk om du suttit kvar...?! Man vill ju inte tänka på vad som kunde hänt...

Huset ser ut att bli toppenfint!

Ta det nu lugnt idag och utsätt dej inte för onöda faror!

Må så gott!

http://www.beardie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se