Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 12 juli 2010

Kväller

Av Chrissie - 12 juli 2010 22:12

Shit vad jobbigt det är att behöva vara beroende av andra, när man är en sådan som klarar ALLT själv. Puh!! Snacka om att allt sätts på prov just nu. Är dock så tacksam över vovvevakten idag! De har haft det så underbart!!!:-) Titta gärna på underbara bilder på Ludde´s blogg.  

H och J är också klippor!!! Kom hem med stallmaterial, spån och torv!! Ett helt transportsläp fullt! Dessutom med gott fika! :-D  Ska bli så kul den dagen vi kan ge oss ut på en härlig ridtur alla tre. Om allt går vägen blir Skrauti skodd nästa vecka. Och jag?......Enligt doktorns ordination; INGA kryckor och om en vecka ca, så ska jag stappla runt med en slalomkänga! Weird! Jag vet! Man kan ju bara hoppas att det inte är 30 grader varmt då. Har infektion i armbågen och ska knapra VÄRLDENS ÄCKLIGASTE piller!! Bah!!!

Ja roligare än så är det inte! Men jag har fått en hel bunt med skvallerblaskor som jag ska roa med mig imorgon, så sen ska jag väl kunna allt om kändislivet:-D


  

Farligaste 1-åringen i Skeppis:-P


  

- Matte, varför kan du inte sparka boll med mig?!


//

 
ANNONS
 
Rose-Marie

Rose-Marie

13 juli 2010 06:42

Skönt att du fick komma till en riktig doktor som förstår att du inte kan jobba på ett tag.
Att ta hand om vovvarna är bara ett rent nöje. Så väluppfostrade och mysiga som dom är.
Ha en så bra dag som möjligt. Och du vet var vi finns!!!

http://www.ludde.webgain.se

 
Ingen bild

G.

13 juli 2010 07:24

Nä, bläää. Infektion nu i den här värmen låter inget kul alls :-(
Om du inte får stappla fram nu...hur tar du dig från punkt A till punkt B?? Eller är det punkt A som gäller = sitta/ligga helt still?
Skönt för hundarna att få göra av med lite energi. De måste undra varför matte blivit så lugn ;-) Du som brukar ha tusen järn i elden...

Vad händer i skvallervärlden då?? Du får uppdatera oss andra lite på den fronten :-) Man är ju inte hos frissan så ofta att man hänger med i kändisvärlden ;-)

KRYA PÅ DIG NU!!!

 
Karina

Karina

13 juli 2010 22:52

Vilka otroligt bra vänner du verkar ha! Det är guld värt!

http://vovvarochvavar.bloggplatsen.se

 
Chrissie

Chrissie

14 juli 2010 09:42

Karina: Ja, jag vet!!:-) Diamantvärt!!:-))))

http://dromisar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se