Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under juni 2010

Av Chrissie - 18 juni 2010 20:35

   Här börjar allt så smått återgå till någon form utav normalitet. Sen att hundarna utfodras 4-5 ggr/d med diverse dietmat - då de vägrar äta samma sort och att de vill ut och göra behov var och varannan timme,  - det gör ingenting med tanke på hur det varit senaste 1˝ veckan!

Neo har blivit nerklippt och Bangsi har fått sig en rejäl pälsvårdsomgång.

(Obs! Bilden är tagen innan.)


Annars så har det varit lite segt idag. Känner mig inte tipp topp med tanke på att jag går omkring med en tunga, mer likt en "babianröv". Svårt att prata, för att inte tala om äta!!! Nej, direkt ont gör det inte, men det spänner och tungan svullen.


  



Om nu Skrauti [Skröjti] går igenom den kommande besiktningen så är han H´s!!

Jag hoppas naturligtvis att han blir kvar, då de 3 musketörerna blivit de bästaste vänner!


  


Dags att stoppa tungan i glassbyttan igen.

//





Av Chrissie - 17 juni 2010 15:11

Här går tvättmaskinen varm och moppen gör sitt jobb. Bangsi är bättre, men fortfarande en bra bit kvar till frisk. Finns inte en matta i huset. De har vi packat ihop till bättre tider:-D

Ganska meningslöst att blogga i all evighet om bajs liksom!


Idag gjorde jag något spontant!! Så nu sitter jag här och dreglar över en leverpastejssmörgås och en tallrik filmjölk. Man kan nästan tro det är i underläppen jag har hål, men är faktiskt tungan som fått sig en omgång. Känns som att börja lära sig äta på nytt:-P

Sambon har varit bortrest som vanligt, men kommer hem ikväll. Ska bli spännande att se hans reaktion...


Vädret ja, kan ju inte glömma att nämna något om vädret!!!! Fint, varmt, men kvavt. Ca + 22 grader. Måttlig vind. Imorgon skulle det minsann bli nederbörd så det räcker. Suck!!


//

Av Chrissie - 14 juni 2010 21:16

Ja, skithus bokstavligt talat!! Husse och jag har sprungit vaka varannan gång hela natten, men ändå hade lillskiten(!!) lyckas dränka ner hela huset och varenda matta. Stackarn! Lite synd om husse också, som fick spendera dagen med att totalsanera huset medans jag själv åkte till U-a för jobbardag och bytte hundskit och spyor emot kattpiss och kattspyor ;-P

Icke att förglömma en utsökt sushilunch med kollegorna och lilla Minna förstås!

Neo ..peppar, peppar.....Verkar som det äntligen har börjat vända där och han står vid bordet och tigger som om han aldrig hade sett mat förut. Kan bara tänka mig hur hungrig han är efter 6 dagar av "svält".

Tyvärr blev det ju heller ingen kurs för oss ikväll, men hoppas att Ludde ska lära oss vad vi missade!


Ok, känns som livet just nu består i bajs.....

Men för att återgå till något helt annat, så har min NYA mobiltelefon anlänt idag!!! Så inatt lär det väl bli att man sitter och "leker" med den. Har uppgraderat mig från 8 till 12 megapixelkamera, så blir kul att se om man kommer att se skillnad i bildkvalité.

Nu ska jag sjunka ner i soffan och "bara vara"...

Hade EN ENDASTE liten ynka mygga som såg till att jag stretchade och höll mig pigg och alert inatt dessutom! Jag viftade och slogs för glatta livet. Så pass att hundarna undrade vad tusan jag höll på med och gick ut ur sovrummet. Lyckades jag ta kål på myggan????!!!!! Icke då!! Men ögonen slöts tydligen en stund ändå, tillsist.

//

Av Chrissie - 12 juni 2010 21:37

Läser man inläggen om vad som hände för 1 år sedan, så är det precis detsamma som idag. Regn, regn, regn och lite mer regn. Hästarna frös som små asplöv imorse, så de har fått stå inne och sussa hela dagen, men är nu utsläppta på grönbetet igen:-) Har ännu inte hunnit bygga en tredje box, så Drómi fick stå tillsammans med nykomlingen och det funkade superduper! De är lika de där två. Ingen törs mucka med den andra.


Idag var det ÄNTLIGEN valpträff....och nej, Neo inte frisk och inatt började Bangsi! Har under en veckas tid gjort av med 11 hushållsrullar med att torka skit och spyor. Fy tusan säger jag bara! Inte skoj varken för hundarna...eller för oss. Huset stank dö råtta, men har skurat och dammsugit och vädrat åtskilliga gånger, så nu känns det beboeligt igen. Hur länge det nu varar. Jag är trött och mina händer söndertvättade och spritade!


Hur som helst så åkte vi till "mormor" utan vovvar och fick jättemumsig mat, tårta och fika! Fick ju pussa på alla andra 10 beardisar som var där också! Härliga, blöta och glada vovvisar!


  

Foto: Anette Bussman

Sen fick vi allihopa en påse med massa gottigt till jyckarna, och ett "betyg" (nåja..ett stort brunt kuvert). I det låg det en förstoring på massor av puppisbilder och sen 2 förstoringar på sin "egna" valp!

TUSEN TACK ANETTE!

Nu ska det inhandlas ramar till de underbara bilderna.


I övrigt???!!! Jodå, då är det prima liv :-DDDDDD

//

Av Chrissie - 11 juni 2010 18:37

En helt vanlig fredag, bara lite sämre väder än det varit den sista tiden. Äntligen har man börjat komma i gängorna lite och sömnbristen är ett minne blott.......för den här gången:-)

Hann med ridning innan regnet kom ialla fall. Och vovvepromenad också för den delen. De två är precis badade, så kvällen är räddad med pälsvård framför TV:n.

Idag är första dagen på en vecka som jag i n t e staplat ved!! Men nu är sambon ute och klyver, så misstänker starkt att det blir till att stapla på söndag igen.

Imorgon är det äntligen valpträff!! Ska bli så himla kul! Tyvärr kommer inte Bangsi´s pappa och "farmor", men vi får alla se till att ha kamerorna redo.                    


                                    

Nyurklivna ur badkaret.



Idag på ridturen, så höll jag på att rida på den här lilla krabaten. BAMBI!

  



        

Lite fler bilder på nykomlingen. De kallas numera "De tre musketörerna"

Vilken liga de är och skrämmande så bra de tycker om varandra. Hade inte kunnat bli bättre. Idag har vi provat att lämna alla själva en stund medans de andra ridits och det har funkat alldeles utmärkt. Tritla är ju lite sugen på att hoppa över förstås, men har tagit sitt sunda förnuft till fånga (eller bara respekterat mina ilvrål) :-)


Ikväll blir det god mat, vin och filmkväll i soffläge......jaja..med borstar och kammar i högsta hugg var det visst:-D

//

Av Chrissie - 10 juni 2010 16:00

Har varit iväg till gymmet och klarat utav ett träningspass. Känner mig hur stolt som helst. Nu jäklar ska jag komma igång ordentligt.


Går fortfarande kanonbra med de "tre musketörerna":-) På två dygn verkar de allihopa ha blivit oskiljaktiga och fortfarande inte det minsta tjafs. Hästen är långt ifrån toppform och det kommer att ta tid innan han kan bli "hel" och besiktigad....så ingen glädje tas ut i förskott. Men det är en otroligt trygg och stabil krabat, som nog känner på sig att han hamnat i paradiset!!:-)


Min lilla kaja dog igår:-(( Hade väl en liten föraning om att allting inte stod rätt till i knoppen. Men aptiten var det liksom inte ett dugg fel på, sen bara pladask så "dödde" han. *Snyft*


Vovvarna ja...Jodå, de lever också! Börjar se ut som riktiga bondhundar. Bad och pälsvård står på schemat....åtminstone innan lördag;-P


Annars så är det full frulle med det mesta. Hinner inte alls med att sitta framför datorn så mycket. Man vill ju liksom vara ute och ta vara på solstrålar, värme och alla de där husmåstena - som aldrig verkar ta slut. Jobbet försöker jag fixa tidiga mornar och sena kvällar:-)


Näe, en liten dusch nu skulle inte sitta fel.

Tjingeling!

//

Av Chrissie - 8 juni 2010 21:40

Skeppmora var idag varmast i Sverige, med 20,8 grader!


Wooooohooooooo!!!:-)



Av Chrissie - 8 juni 2010 20:55

Dagarna bara rinner iväg och jag hinner aldrig ens med hälften av vad jag tänkt? Är jag då dålig på att planera, ineffektiv eller bara otroligt optimistisk????

Idag har jag ialla fall fyllt upp kyl & frys! Sen har nytillskottet anlänt:-)


    

                              


Gick hur bra som helst att släppa ihop dem, även om Tritla har pissat typ 500 ggr idag!! Hon är KÄÄÄÄR! Hur som helst så är nytillskottet ännu bara här under en prövotid, så vi får se hur fortsättningen lider. Drómi får också plats, dvs, nytillskottet verkar också vara rätt låg i rang, så inget tjafs, inget bråk, utan alla flyttar sig för alla, eller umgås. Hoppas det håller i sig.





  

Hyfsade travkliv av Tritla ;-)


Bangsi har kommit in i någon himla trots och går och rastar inomhus nattetid. *Mutter* Hoppas det är övergående! :-D


Är sådär himla trött igen! Måste vara all friskluft man får i sig av att vara utomhus hela dagarna. Nu borde jag ta tag i den s t o r a pappershögen!!

//

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards