Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Skithus

Av Chrissie - 14 juni 2010 21:16

Ja, skithus bokstavligt talat!! Husse och jag har sprungit vaka varannan gång hela natten, men ändå hade lillskiten(!!) lyckas dränka ner hela huset och varenda matta. Stackarn! Lite synd om husse också, som fick spendera dagen med att totalsanera huset medans jag själv åkte till U-a för jobbardag och bytte hundskit och spyor emot kattpiss och kattspyor ;-P

Icke att förglömma en utsökt sushilunch med kollegorna och lilla Minna förstås!

Neo ..peppar, peppar.....Verkar som det äntligen har börjat vända där och han står vid bordet och tigger som om han aldrig hade sett mat förut. Kan bara tänka mig hur hungrig han är efter 6 dagar av "svält".

Tyvärr blev det ju heller ingen kurs för oss ikväll, men hoppas att Ludde ska lära oss vad vi missade!


Ok, känns som livet just nu består i bajs.....

Men för att återgå till något helt annat, så har min NYA mobiltelefon anlänt idag!!! Så inatt lär det väl bli att man sitter och "leker" med den. Har uppgraderat mig från 8 till 12 megapixelkamera, så blir kul att se om man kommer att se skillnad i bildkvalité.

Nu ska jag sjunka ner i soffan och "bara vara"...

Hade EN ENDASTE liten ynka mygga som såg till att jag stretchade och höll mig pigg och alert inatt dessutom! Jag viftade och slogs för glatta livet. Så pass att hundarna undrade vad tusan jag höll på med och gick ut ur sovrummet. Lyckades jag ta kål på myggan????!!!!! Icke då!! Men ögonen slöts tydligen en stund ändå, tillsist.

//

 
ANNONS
 
Anette

Anette

14 juni 2010 21:51

Usch då låter inte så trevligt att bo i ett skithus ;-).
Hoppas att det ger sig snart, men det ska det nog göra.
Visst är det mysigt med ett surrande ljud när man ska sova :-).
Hoppas att ni får en bajs- & myggfri natt ;-).
Hör av mig efter "uppborrningen" ;-).

http://www.toppens.se

 
Ingen bild

L

14 juni 2010 22:08

Det var såååå kul o träffa dig idag :-*
Stackrs Bangsi, fast lite skönt att veta att det "bara" var magsjuka och inget allvarligt med Neo.
Åhh vad skoj med ny mobbe, jag hoppas du gillar den :-) :-)

Ja du e en sann djurvän du som håller myggorna vid liv :-P :-P :-P
Kraaam o tack för idag!

 
Rose-Marie

Rose-Marie

14 juni 2010 22:15

Stackars, stackars Bangsi. Stackars er också. Hoppas det ger sig snart så lurvarna kan leka lite. Det var superkul på kursen i kväll. Vi tränade olika tricks. Ludde tränar på att rulla och att sitta fint. Jag berättar mer när vi kan träffas.
Hoppas på en lugn natt.

http://www.ludde.webgain.se

 
Ingela & Ammi

Ingela & Ammi

14 juni 2010 23:06

Jag håller med, stackars vovvarna och stackars er! Vad är det för elak bacill dom fått :-( Hoppas dom blir krya snart och hoppas vi kan träffas nästa gång vi kommer ner :-)

http://www.yassiammi.blogspot.com

 
Karina

Karina

14 juni 2010 23:54

Stackars liten! Hoppas han blir piggare snart!

Ja, tänk att de alltid lyckas skita eller spy på svårtvättade mattor och tyger! Man får ta undan alla mattor och avgränsa vardagsrum och sovrum för att skona soffor och sängar... :-(

När man inte torkar efter dem så blandar man vätskeersättning eller springer och släpper ut dem. Nu kan ju hundarna vara ute hela dagarna, värre om det är -30 grader under en magsjukeperiod...

Vår förra tik hade känslig mage och hade magsjuka då och då. För att slippa spola ner så mycket nerkladdat papper i toaletten hela tiden så tog vi upp så mycket som möjligt med en liten plåtskyffel, sen fick man torka torrt med papper när man haft på lite rengöringsmedel.

Hoppas den lille lurvisen blir frisk snart så han kan följa med på kurs, och så att matte och husse får sova i lugn och ro...

http://vovvarochvavar.bloggplatsen.se

 
Annelie

Annelie

15 juni 2010 06:52

Men fy va trist att det tar sån tid innan grabbarna blir friska! Både för er och dom. Hoppas de blir bättre snart!

Vad kul med ny mobil! Jag köpte oxå en för ett tag sedan, men den "råkade" Soya lägga vantarna på, så nu är den på lagning och det verkar ta en jäkla tid... Snart två månader...

Det var roligt att träffa dej live i lördags, men vi hade nog kunnat prata mer om tiden fanns. Och det var så många man ville prata med... Trevligt var det iaf, trots skitväder... Det är så kul att se att hundarna från samma kull kan ha så olika mentalitet och temperatment. Hade varit kul att träffa Bangsi oxå. Får bli en annan gång. Nä, nu ska jag ta dagens första huvudvärkstablett och sen lägga mej igen... (fick migrän igår... och nu känns det som efter en mycket tung fest... Hmm...)

Ha det så bra i skithuset!

http://www.beardie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se