Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under maj 2010

Av Chrissie - 4 maj 2010 22:56

Idag har jag ÄNTLIGEN fått ett jättefint certifikat med mitt nya efternamn! :-)

Undrar nu bara hur jag ska komma ihåg att jag heter det??!! ;-D



Annars har det varit en superbra dag på jobbet. Full fart - verkligen! Men det är precis så jag gillar att ha det! Har aldrig tidigare svettats om benen, men det gjorde jag verkligen idag!

Är dock lite trött i ögonen nu eftersom dagarna blir ganska långa då jag har en liten resväg ;-P

På nervägen stod det en älg helt coolt och drack vatten vid sidan av vägen någonstans mellan Fagersta och Sala. När jag åkte hem kom en älg utspringandes framför bilen - på precis SAMMA ställe! Måste bara ha varit samma älg också. Stannade och insöp naturenkänslan båda gångerna.


Ska leta upp min kudde nu och krama sambon med ena armen och vovvar med den andra:-)

//



Av Chrissie - 3 maj 2010 10:17

Oavsett om man jobbar borta, hemma eller är ledig, så är måndagar a l d r i g en rolig dag. Har hostat bort hela natten och är tröttare än tröttast just nu.

Vovvarna fick sig idag en ordentligt promenad i skogen. Bangsi hade ungefär 12 dagars överskottsenergi och var överallt, ungefär samtidigt. Är bara två stygn kvar som ska lösas upp, sen betraktar jag min lille skrutt som helt återställd:-)

Missade första lektionstillfället på HiH, men Voffen skulle nog blivit ledsen av att träffa sina bästa lekkompisar och inte få leka. Nästa vecka är vi redo!


Igår fick min lilla blå äntligen nya bromsbelägg, så nu kan vi rulla på igen. Ja, eller bromsa ialla fall:-) H och jag tog en ridtur också. Nu har nästan all snö smält bort i skogarna och det blev både lite hoppning, klättring och galopprace.

Längtar efter EN varm dag nu. Hästarna behöver verkligen ett rejält vårbad!!!!

Over and out!

//


Av Chrissie - 1 maj 2010 22:00

Kom inte isäng tidigare än förra året. Lade huvudet på kudden strax innan 6 imorse. Galet trevligt igår!!:-) Men kommer ganska troligt att hålla mig ifrån Galliano ett tag framöver :-P Missade helt att ta bilder från grannarnas brasa.


Har inte blivit många knop idag, inte ett dugg mer än det absolut nödvändigaste. Sambon var gullig och städade upp allting innan han gick och lade sig.


Med respekt för integriteten hos partyfolket så lägger jag ut en liten bild från "kuvösen".  Men plats fick vi!!!!:-)



Står lite mer på den där hiskliga att-göra-listan till imorgon. Prio ett är att byta bromsbeläggen så jag överhuvudtaget kan ta mig iväg till jobbet.

//

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards