Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under maj 2010

Av Chrissie - 13 maj 2010 21:19

Regn, regn, regn, regn och lite mer regn. Vaknade 01.47 utav att regnet piskade emot hela huset. Glad jag kände mig att pållarna stod inne då.

Dock är jag glad över lite regn nu, innan solsken. Det betyder nämligen att gräset växer så det knakar. Och vad betyder det? Jo, hästar på bete!!!!!! Räknar med att kunna släppa dem inom 2 veckor! Jippi!!!


Ljusfärgade håret idag och blev skitnöjd. Därefter så tog vi vovvarna i bilen och begav oss på en liten shoppingtur till Citygross i Falun. Hittade naturligtvis både vovve och pålleprylar:-) Dessutom har de ju skaffat sig en riktigt bra fiskdisk, så där köpte vi marinerade grillspett med lax, tonfisk, lime, lök, majs mm. OJ så fantastiskt goda de var. 10-poängare, no doubts!

Nu "pöser" vi i soffan och smälter maten.


Efter regn kommer solsken....men ett dygn till av "skitväder" är att vänta.

//

Av Chrissie - 12 maj 2010 20:40

  





  

Underbar LÅNG ridtur med H och pållar. Dels gjorde vi en sträcka med 7 hinder som de tog med glädje. Sen hittade vi en liten sjö (damm) där hästarna fick dricka och plaska! I sommar blir det GARANTERAT hästbad där! Nästa gång H är ledig, ska jag lära henne öltölt!;-)


    

Bangsi och Ludde på språng


Gulliga fina Luddetudde med fart och fläkt.



  





Hittade ett helt gäng med äspingar igår vid BHK. För att inte hundarna skulle gå rakt i "stimmet" så backade vi allihopa. Men däremot stannade vi till och fick en fin bild på en snok!












Idag har hästarna fått sig ett ordentligt riktigt schampobad. No shit, vad skitiga de var. Nu blänker de fint!!:-) Massor med knott så inatt är de inne.

Sen har hemmet fått sig en omgång också. Så nu sippar jag vin med gott samvete och inväntar 2 dagars regnande!

***Carpe diem, vita brevis!***

//

Av Chrissie - 10 maj 2010 21:30

Idag har jag firats. När matte kom hem ifrån jobbet (guu´va´länge hon va´borta) så fick jag några goda ben. Ja, det fattar ni väl att jag snodde lillskitens också! Det är ju MIN födelsedag! Dessutom bjöd husse och matte mig på min absolut bästa och godaste favoritmat - ost & skinkpaj. Det är verkligen det bästa jag vet!!!


Tack alla som har grattat mig på matte´s blogg!! Voff Voff!!


  


Efterrätt fick jag minsann också.

  


/Neo bakom tangenterna



Av Chrissie - 10 maj 2010 05:54

Skarnbro´s Casey Nell´son

 

"Neo"

 

10 år idag

 

 

    

 

Av Chrissie - 9 maj 2010 21:45

Igår red H och jag iväg på nya marker! Helt makalöst vilka fantastiska ridvägar vi hittade. Red lite kors och tvärs....kalla det vilse :-), men underbart var det! Både ryttare och hästar trötta vid hemkomsten. Sen blev det knottigt som bara sjutton på kvällningen, trots kylan. Så hästarna fick sussa inne till deras stora glädje. Snart åker eksemtäcket fram!

Imorse hade Tritla ....antagligen kliat sig emot någonting....fast det finns egentligen inget att klia sig emot:-/ och rivit upp ett halvfult sår, precis bredvid ögat. Kör tvätt och salva nu, så blir det nog bra. Tur bara att det inte var ögat!


Idag har det varit en utedag från början till slut! Städat upp i hästhagen med skit och gammalt hö. Bara ett lass kvar att ösa upp på kärran, sen är det klart!!

Städat på tomten,utökat lillhagen lite, samt haft persedelvård på alla läderprylar!!!:-) Känner mig enormt duktig som äntligen gjort det!! Var välbehövligt.

Klar precis lagom till att byta om och åka ner på BHK och HiH-kurs. Bangsi är helt utmattad. Åt sin mat och däckade. Har inte sett röken av honom.


Själv så ska jag fixa iordning lite för imorgonbitti (tidigt som satan) bär det av;

 - Moooooot Sheeeeeeeeerwooodskogen!

Nåja, mot U-a och jobb ialla fall. Sambon är hemma och är djurvakt, eftersom han åkt på en hejdundrande förkylning.


På återseende!

//

Av Chrissie - 8 maj 2010 15:35

Ingen kan väl ha missat att jag var på Lady Gaga´s konsert i Globen igårkväll!?!

Tack L och Madde för en kanonkväll!! Tack också till L´s övriga familj, för god mat, gästvänlighet och sötaste bäbben!

Förbandet var ett skämt och det sämsta jag både sett och hört på länge. Inte ens tidningarna hade kostat på sig att ens nämna dem. ( Semi Precious Weapons). Men den som väntar på något gott...... Lady Gaga var outstanding med en story och en show som inte går av för hackor! Så glad att jag gick och såg henne!!

(Tror jag lyckades få till nån bild som kommer senare)

På väg till Globen så råkar vi på en hop poliser som springer in på en närbelägen krog. 2 stannar till som hastigast på varsin sida om dörrarna. Osäkrar sina pistoler, skriker -UTRYM, och springer sedan in. 

Har ingen aning om vad som hänt, men lite halvskakigt kändes det, även om det säkert är vardagsmat för Sthlm?! Många grön/vita Bajen-fans var överallt, så jag skulle ju misstänka att det var något som hade med det att göra.


Hundarna fick bo hos svärföräldrarna. Bangsi sov borta för första gången:-) Orolig var jag inte, självklart har de haft det toppen och blivit bortskämda och fått massor av uppmärksamhet:-) Mest matte som tyckte det var otroligt tyst i huset när jag kom hem inatt. Hästarna fick gå i stora hagen inatt och jisses vad lyckliga de varit. Har inte lyft på huvudet en enda gång, det är jag säker på. Snart blir det ridning med H och efter de får de komma tillbaka till "lillhagen". Stackrarna;-) Men jag ska tala om för dem också, att den som väntar på något gott......


Har nyss kommit hem efter hund- och höhämtning. Nu dags att svida om till ridkläder!

Önskar alla fortsatt trevlig helg!

//


                     **********I´m a monster!!!! **********

Av Chrissie - 6 maj 2010 14:36

En rejäl uteförmiddag med lååååångpromenad:-) Matte och vovvar trötta. Nu är det bara de lite större två som ska motioneras också. Puh:-)


    

Långa röda tungor


                  




Av Chrissie - 5 maj 2010 20:12

Kors i taket. Imorse blev jag inte väckt utav jobbtelefonen, utan av att min sjukgymnast ringde för att meddela att hon i n t e var sjuk. Hmm, sambon hade visst glömt bort att tala om att hon ringt igår och berättat att hon var sjuk. Nåja, det var ju ändå dags att fodra hästar och gå morgonpromis med vovvarna.


  

Världens bästa busfrö på språng.


Hann således med sjukgymnastik och storhandling och därefter 2 underbara ridturer på fröken svart och herr röd. Hyfsat ok väder, men lite för kallt för min smak. Dessutom som det är insekter i luften ändå, så kan det ju lika gärna få vara lite varmare också!

Hostar hela nätterna och känner mig inte helt 100, så det är väl någon liten krullig sak som ligger och lurar i kroppen.


      

Busvovvar                       Annorlunda ätstil            Gott med gräs



När sambon kom hem från jobbet, hade han införskaffat ett körsbärsträd "stella"! :-))) Nu är det planterat och jag passade på att "harva" lite hästskit. Är alldeles på tok för mycket att ens tänka tanken på att samla upp, så nu blev det söndersmulat och får gödsla istället. Är så kallt på nätterna så kanske att några äckliga maskägg dör på köpet.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards