Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under mars 2010

Av Chrissie - 5 mars 2010 09:27

Så vad surrar runt i mitt huvud idag? 

Först och främst, ridning, ridning, ridning och lite mer ridning:-)


Annars så som vanligt så irriterar jag mig på saker;-D

Varför visar de absolut NADA ifrån Paralympics på TV:n??!!! Dåligt!!!


Dessutom var det "debatt" på SVT imorse angående varg, vargjakt och vargstammen. Tänk att det finns så många inskränkta människor!!

"Stora problem med vargar i Dalarna", sa han. Jaha, säger jag??!! Vaddå problem? Var är problemen?!

Upplever man naturen och vad den har att erbjuda, som ett så stort problem, så kanske man ska överväga att flytta?


Nä, rida var det. Annars finns risken att jag blir sittandes här hela dagen. Skulle kunna skriva ihjäl mig om vargars rätt att få finnas i faunan.


//


Av Chrissie - 4 mars 2010 21:20

Nu har sambon kommit hem - tidigare än beräknat..OCH med ryggskott, vilket i sin tur betyder att JAG får fortsätta skotta snö! :-P

Så mycket för det! * Fniss*  

Har nog aldrig sett honom så ynklig. Det är det jag säger....ridning ÄR bättre än skoteråkning.


Nåja, jag är glad att han är hemma ialla fall.


//

Av Chrissie - 4 mars 2010 09:12

Kunde bara inte sova inatt. Har sett det mesta på TV:n, bl a en brittisk dokumentär om "Barn med anorexia" som var väldigt bra.

Bangsi tar ingen hänsyn till sömn eller inte sömn. Halv åtta står han och krafsar på ytterdörren och vill ut, så det är bara att snällt pallra sig ur bingen.


Blev så glad av att titta ut. Satt och åt frukost vid köksbordet när jag ser något som far förbi i ögonvrån. Visar sig att det var hästarna som galopperade omkring i hagen, fullt upptagna med lek och bus. Det är LYCKA!!!:-) Drómi såg helt exalterad ut och resning som värsta pilska hingsten *skrattar*. Det om något måste ju betyda "vår i luften"?!!


Ska ta mig en långkörare med vovvar innan det är dags att bege sig mot B-länge och kiropraktorn igen.

Är det inte konstigt? Igår hade jag pälsvård på båda vovvar och de var tovfria när jag var klar, och nu hittar jag massa tovor på dem igen. Fått nya eller slarvig matte???!!!


Nästa vecka kommer våren!!! Tjoohooo!!

Fick också mms av min kollega: PÅSKMUSTEN har anlänt ICAbutikerna!

Lyckan är fullbordad!!!:-)


//

Av Chrissie - 3 mars 2010 18:37

Började dagen med 1˝ timmes promenad med jyckarna! Hur skönt som helst, eftersom det inte hade börjat blåsa ordentligt då.

Sen har jag nog kanske "löst" kriget emot Skatteverket!! Nåja, löst och löst....men ja ni fattar säkert.

Dessutom har jag REDAN fått papper ifrån PRV om mitt nya namn. Godkänt, men tar ett tag innan allt är registrerat......hos Skatteverket och övriga myndigheter.

*Glad*


Undrade varför jag frös så om rumpan med mina "ridtäckbyxor" på mig. Visade sig att hela grenen spruckit upp, så nu ska jag plocka fram symaskinen och försöka åtgärda problemet. Ni som känner mig vet min obession för att sy!!! Haha! Inte mycket inte.


Har pratat med min goda vän i Akureyri idag och jag är såååå sugen på att åka dit. Ja, sambon och jag har ju planer på att åka i april..och nu mer än någonsin! Vill se hans hästar!! Och rida förstås...och inte att förglömma...partajja lite också;-D Inte hade de så mycket snö som vi heller, och längre och ljusare dagar! Vill dit NU! .......Just ja...med nytt namn, måste man ju skaffa nytt pass också:-/ Hmm, hade jag ju inte tänkt på!

Nog svamlat för ikväll. Dags att ladda för säsongspremiär av Grey's Anatomy!

Tjoohooo!

//



Av Chrissie - 2 mars 2010 19:53

...så kan man ju alltid skriva lite här. Åkte hem till svärföräldrarna på eftermiddagen och köpte med mig Sushi! *Yummy*.  De hade aldrig ätit Sushi förut, men om de inte ljög för mig, så gick det hem:-)

Hundarna fick lite bus också, då de är hundvakt åt Monty - den vita herdehunden. Bangsi är verkligen mitt uppe i värsta trotsåldern nu. Hör bara det han vill höra och är rastlös så det förslår. Lyssnar fortfarande bra, men glömmer bort vad man sagt efter fem sekunder:-D


Jaha, nu börjar House, så nu är kvällen räddad!!



//

Av Chrissie - 2 mars 2010 11:16

Är konstigt vilken energi man får så fort solen visar sig. Hoppade upp ur sängen halv åtta. Tog vovvarna på en busig promenad och sen blev det ridning OCH markträning med pållarna! Så uppfriskande och skönt!!!!!

T har blivit lite "surtant" och vill inte alls göra som jag vill. Trotsålder??? PMS?? Eller bara lika envis som sin matte? D var jätteduktig och jag blir lika salig när det händer.


  

-Hjälp! Det går ju inte att hoppa över stängslet!!



Nu ska jag ta mig en välförtjänt brunch. Det kurrar i magen.

//

Av Chrissie - 1 mars 2010 23:03

Vad ska jag nu göra på nätterna när OS är slut!!??!!?? Flera dagar kvar till Vasaloppet dessutom!! S e p a r a t i o n s å n g e s t!!

Ska väl ta voffarna på sin "nattakiss" och sen bädda ner mig i sängen med mitt Pedagogikkompendium. Har man inte varit trött innan, så blir man säkert det av att läsa lite sådant:-D

Har letat privatlärare till förbannelse i isländska, men verkar helt hopplöst, så nu får jag ta tag i det där på något annat sätt. Ska nog kontakta min gamle lärare från UU och se om han har något förslag:-)


Svammel, svammel.......Allt för att slippa ta mig ut, eller att krypa till sängs:.-D



"Det finns två sorters människor i den här världen - bra och dåliga. De bra sover bättre om natten, men de dåliga njuter bättre av den tid de är vakna"

 :-)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards