Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

Inte på topp

Av Chrissie - 21 mars 2010 21:44

Egentligen behöver jag ju inte fortsätta blogga, för det räcker med att "copy & paste" inlägg från förra året! Ingen större förändring - ialla fall vad gäller vädret! Precis samma sak så här dags förra året.

Ca 2 dm snö föll idag!! Fy tusan!!!:-(

Sov i princip ingenting inatt. Hade så fruktansvärt ont i axeln att jag nästan var på väg ut i garaget för att ta motorsågen och kapa av armen. Sambon skjutsade ner mig till husläkarakuten, så jag fick lite starkare värktabletter utskrivna.

Men....nästa gång jag blir sjuk så ska jag helt seriöst överväga att gå till en veterinär istället. Ska man verkligen kunna få bli läkare bara för att man har bra betyg??!! Hur vore det om de lärde sig lite om hur man tar människor också?!! Blir lika imponerad varje gång, om hur fantastisk djursjukvården är. Ok, ett inte helt opartiskt påstående, men det är faktiskt sant.


Missade "valpträff" hos Bangsi´s "mormor", för jag bara orkade inte. Jättetrist, för de verkade ha haft så mysigt alla voffar och mattar. Hoppas det snart blir en nästa gång.


Tänk, nästa helg så ska vi ställa om klockan till sommartid. Bara stjäla en timme sådär! Men bara ordet sommar får en att bli glad.

Tog in hästarna ikväll. De hade istappar som rena kristallkronor i lugg och man. T har verkligen börjat uppskatta att få komma in ibland. Skönt! Mellanväggen har varit hel länge nu :-D


Nu ska det goffas burkcroissanter med Nutella. Så himla gott!

Sen tar jag fram pillerburken och hoppas på att däcka ända tills imorgonbitti!:-)





 
 
Ingen bild

Karina

21 mars 2010 22:17

Jo, du har rätt! Om något av djuren blir sjuka så är det lättare att få vård och att deras krämpor kollas upp (vi har ju underbara veterinärer här) än om man själv blir sjuk! Naturligtvis är det bra om djuren blir botade, de kan ju inte peka och säga var det onda sitter.

En del läkare verkar tro att man bluffar. Skickar hem en med Panodil och hoppas man ska avlida innan nästa besök så de slipper se en igen. OK, lite orättvis är jag väl men jag har överlag träffat fler trevliga veterinärer än läkare. Vår nuvarande husläkare är dock jättebra.

Kan de inte skriva ut några racerkarameller som du kan ta så du åtminstone får sova?

 
Chrissie

Chrissie

21 mars 2010 22:20

Ja du ser, det är precis det man får höra ofta. Att djuren får bättre och snabbare vård än människor. Det är väl förvisso bra, men humanvården borde ju åtminstone vara MINST lika bra.
Problemet är jag att inte tål NSAID-preparat, därav svårt att hitta nåt som funkar. Men nu hoppas jag få sussa utan värk med ett gäng Citodon.

http://http:/dromisar.bloggagratis.se

 
Chrissie

Chrissie

21 mars 2010 22:21

Just ja; Måste tillägga att jag ifrågasatte läkaren idag - vilken form av vård jag hade fått om jag hade varit elitidrottare. Fick inget svar. Inte helt oväntat:P

http://http:/dromisar.bloggagratis.se

 
Anette

Anette

22 mars 2010 07:31

Håller med dig att djuren får oftast bättre sjukvård.
Det är många läkare som inte alls passar till det.
Jag har mött många som är så nonchalanta och "stora" på sig.
Jag tål inte heller dessa medel så det är svårt att få något som "tar" smärtan utan att gå på för "tunga" preparat.
Krya på dig!!
Kram från tjejerna och mig.

http://www.toppens.se

 
Ingen bild

L

22 mars 2010 07:49

Ja det skulle verkligen kunna bli en lång och dyster bok om besök hos olika läkare!
Hoppas du sov bättre natten till idag.....

Ta det lugnt idag och låt armen vila sig i form :-)
Bames kramis

 
Rose-Marie

Rose-Marie

22 mars 2010 14:29

Jag tycker så synd om dig. Ska det aldrig ta slut på eländet? Vi saknade dig och Bangsitrollet på träffen. Men det blir fler gånger. Vi bor ju så nära så vi kan träffas lite då och då.
Krya på dig.
Kram från oss alla

http://www.ludde.webgain.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards