Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Vilken dag!!!

Av Chrissie - 14 februari 2010 15:25

Minus 2 grader och strålande sol!! Började dagen med ridturer!!! Drómi har nog helt ärligt a l d r i g gått så bra (med mig) som han gjorde idag. Lyssnade på varenda hjälp och rusade inte alls på som han brukar kunna göra. Var definitivt en härlig upplevelse. Fick 280gr boots i julklapp och hade dem på, vilket absolut spelade en roll i den taktrena tölten också. Sambon skulle ta lite kort på mig och T, men som vanligt kommer man på detta när hon är trött och man är på väg hem, så nej......några bra kort blev det inte. Men hon har bara en tass i marken;-) Hahahahahaha

  


...och vad hon har för planer med det där bakbensskuttet har jag inte en blekaste aning om:-)


Fick ett underbart paket av sambon idag:-) En stor Bukowskiälg, fina örhängen, massa godis, en LILA JETSET klocka med ett matchande lila SNÖ armband!!:-)Annars så har vi romantiskt nog "firat" med att ösa av MÄNGDER av snö ifrån altantaken, vedbodtak och förrådstak. Jobbigt värre, men nu behöver man inte oroa sig för att de ska rasa in. Behöver inte åka och träna idag ialla fall!!


Vovvarna har fått vara ute hela dagen och var också med på första ridturen. Sen har matte haft pälsvård och är precis klar! Puh! Bara det är ett träningspass i sig! Nu är de dock fina (ett par timmar) och busar runt för fullt.

Måste beardisar skälla så infernaliskt hela tiden?;-)


Nu blir det soffslö en stund- väl förtjänat.

//

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

14 februari 2010 17:14

Härligt med glada och lydiga och duktiga pållar!!
Jösses vad med presenter! Vilken standard han sätter för kommande år ;-)

Hoppas ni får en lugn och skön kväll efter allt skottande.
Ha en skön Allahjärtansdagskväll!!

 
Ingen bild

L

14 februari 2010 22:22

Låter som mer än ett träningspass e avklarat idag :-)

Vilken karl du har!!! Håll hårt i honom :-)

Skulle vara skoj att träffas...imorgon kanske?
Kör försiktigt!!

Alla hjärtansdag kram till er alla två och fyrbenta!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se