Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

Uppassare:-)

Av Chrissie - 13 februari 2010 20:02

Nu har de rödmosiga anlänt hemmet och jag har servat dem med lite proteinrik mat;-) Hade som vanligt tänkt att rida, men det var alldeles på tok för kallt! NU ÄR JAG TRÖTT PÅ KYLAN!!!

Jag har haft en riktig hunddag i dag med massa långa och busiga promenader och däremellan jobbat.

Har fått liv i datorn, så jag får väl anse mig glad att jag aldrig kastade ut den genom fönstret. Dock har jag förlorat en del viktiga mail, men jaja....Får lösa det på ett eller annat sätt.


Så mycket mer exalterande rapport än så blir det inte en lördagskväll.

Ger ialla fall OS invigningen betyg 4,5 av 5 möjliga. Lite väl mycket sång och musik, men annars riktigt påkostad.


//

 
ANNONS
 
Ingen bild

L

13 februari 2010 20:40

Härligt att datorn funkar!! (lagom så du slapp vara ledig så här en lördag ;-P )

Vad skoj för vovvarna, du har säkert tagit massa fina bilder oxå.

Fram mot mildare väder!!!
(du kan väl maila mig om kursen :-) Låter jätte bra!!!)

Kramis

 
Ingen bild

G.

13 februari 2010 22:10

Åh är det till dig man ska skicka sin dödsdömda dator så att den blir återupplivad?! ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se