Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under januari 2010

Av Chrissie - 13 januari 2010 13:24

Himmelriket på jorden, är på en hästrygg!

Äntligen!!!!!!!!!!! Har ridit idag!!!

Citerar M från Eddaföreningen: "Har ju vilat hästarna i form";-)

Tritla stod mest på bakbenen de första 5 minutrarna, men efter hon insett att det var faktiskt ganska jobbigt, så var hon sitt vanliga jag igen. Drómi är ju alltid Drómi, full med energi! Blev dock ganska lugna ritter, men ack så underbara!!


Nu sitter jag och värmer mig med en mugg varm choklad . Så gott!!


Fick en släng av panik sent igårkväll när jag kom på att Bangsi ska ställas ut på lördag och jag inte har tränat en endaste gång. Så på med koppel och så tränade vi "stå". Hmm, med blandat resultat kan jag ju låta meddela;-P


Annars så har livet denna vecka mest handlat om arbete. Har hur mycket som helst i huvudet, så har försökt få ner det på papper så det inte ska glömmas bort. Vilket i sin tur betyder ca 200 papper och 500 post-it lappar på skrivbordet!   


Ska försöka få någon struktur på detta, och sedan försöka få en timmes "bara vara":-)


//

Av Chrissie - 12 januari 2010 19:09

Ber om ursäkt till de som försökt ringa mig, emailat eller sms'at utan att jag visat livstecken tillbaka.

Har på 36 timmar; jobbat 26 timmar och rest 5 timmar.

Ögonen står i kors. Så ska till att förska få lite sömn, så återkommer jag!


:-)

//

Av Chrissie - 10 januari 2010 19:14

Satans kallt idag också! Hur är det möjligt?!

Tog hästarna på en riktig långpromenad idag. Herregud vad skoj det ska bli att börja rida dem igen vid mildare väder. Kommer troligen inte ha en uns överskottsenergi! *Ironi* Nu ska det inte bli ner emot - 30 på ett tag, så täckena åkte av.

Har gjort iordning 1000 papper som ska med till jobbet, men några kvarstår. Skrivaren fick tuppjuck, så måste ha ett deep talk med den först;-)


Eftermiddagen har spenderats på Edda´s årsmöte! Trevliga människor och god smörgåstårta! En himlans bra förening det där!! Funderar på att anmäla mig till en ridhustävling:-P Fick min Eddajacka också! Skitsnygg!!


Nu har hästarna fått en ny rundbal ut i hagen och vatten fixat för natten, så nu kan jag åka iväg och jobba med gott samvete.

Fick tag i ett nytt bilbatteri i Nyhammar, så har jag turen på min sida kommer bilen att starta också.


Dags att fixa det sista!


//



Av Chrissie - 9 januari 2010 23:52

Hemkommen ifrån middag och trevliga vänner! Alldeles på tok för mätt, som vanligt:-)

Hann med att klippa och färga håret på mig själv och klippa sambon. Bygga acrylnaglar och måla dem, samt ta ett långt skönt bubbelbad. Så idag kan jag absolut inte klaga på egentiden. Till och med lite brevskrivning har jag hunnit med.


Har checkat hästarna, vattnet och tagit en liten promis med vovvar, så snart blir det till att nanna kudde. Vovvarna är SÅ duktiga när man är borta. De sover gott tills man stoppar nyckeln i dörren. Så skönt!!


Nu är jag bara så ridsugen så jag håller på att krypa ur skinnet. Har hört att det ska bli lite mildare i nästa vecka så nu har jag talat om för sambo att jag skiter i hemmet och all tid kommer att läggas på hästarna. Blev inte en endaste protest- måste betyda att jag har världens bästa sambo!:-) Fast det visste jag redan!


Mot sängen!

Over and out!

//



Av Chrissie - 9 januari 2010 09:35

Sambon lovad sovmorgon, så jag klev upp hyfsat tidigt och gick en riktig långpromenad med vovvarna. Nåja, den längsta promenaden jag kunnat ta på två veckor ialla fall. Bara -18 ute, vindstilla och klarblå himmel.

Nu skriker magen: - Frukost!!


Man hinner med så mycket annat när man inte kan rida. På både gott och ont, mest ont faktiskt. Nästa vecka ska ju bli mildare, men det är veckan som jag har som mest att göra. Massor med jobb, beställningar och planering. Dock himla skoj! Mindre kul är ju bokföringen, och än tråkigare att det är 2009 som ska slutföras. Puh! Tänker nog pyssla med det på nätterna, så jag får tid för lite ridning den ljusa tiden:-)

Ligger sååååå efter i min brevskrivning, fattar inte hur jag ska komma ikapp. Nu börjar mejl trilla in ifrån brevvvänner världen över, som undrar om de är bortglömda:-/

På lördagen ska vi åka och ställa ut lillskiten och på måndagen börjar jag skolan.


Men nu skiter jag i det. Här och nu var det! Idag ska det blir egenvård och ikväll middag hos vänner!


"Det är inte den som har lite, utan den som önskar mer, som är fattig"

 

//



Av Chrissie - 8 januari 2010 12:50

Blir inte alltid som man tänkt sig.

Ridning fick stå över - som vanligt:-( Men jag tog ialla fall en promnad med dem och höll på att förfrysa kinderna. Bergsgeten och Neo fryser om tassarna, även om de försöker hålla igång så gott det går.

Skulle ta mig iväg och handla till en ekande kyl, men bilen är stendöd! Måste skaffa nytt batteri misstänker jag. Suck!!


Bara att bita ihop, le och se glad ut och längta till maj. "Bara" 4 månader kvar!!


//

Av Chrissie - 8 januari 2010 12:49


  

Av Chrissie - 7 januari 2010 17:56

Är nästan för bra för att vara sant, men det mesta har bara löst sig idag!

Personalfrågor, arbetstider, öppettider, djursjukskötarlegitimation, butik mm. Helt galet bra!!

Nästa vecka blir det lite fler dagars jobb i U-a, och ser fram emot det med stor entusiasm!:-)

Tyvärr hann jag inte med att rida, men det får jag ta igen vid mildare väder! Den som väntar på något gott! Ställer aldrig av hästarna, så blir det en veckas vila här och där, är det inget de lider utav.

Dessutom ska jag börja STUDERA!;-) Blev antagen och börjar den 18/1.  Känns jäkligt spännande det också, även om mitt företag är min bäbis och alltid kommer att gå i första hand!


Hundarna har fått lite mer promenader och bus utomhus idag, eftersom det varit mildväder:-P ( -15 c). Nu har det sjunkit under - 20 igen.......

Hann med att frosta av och städa frysen också. Inte en dag för tidigt!!!

Hemmet har fått sig en omgång och som vanligt så kommer jag själv i sista hand. Ska nog fira med ett glas rött och ett varmt bad ikväll!


Dags för middag!

//  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards