Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under januari 2010

Av Chrissie - 20 januari 2010 19:51

Tror jag har drabbats av bloggtorka!!:-)


Jobbet och studier tar den mesta tiden och stunderna där emellan får hästarna och hundarna. Igår var det arbetsdag alá lååång dag och vovvarna var med, Bangsi för första gången. Han skötte sig HELT exemplariskt! Så tyst och snäll och bara glad! Han fick en ny lekkamrat i lilla Nellie också:-)

Härligt med klinikhundar!:-)

Äntligen börjar vår utvidgning på kliniken ta form och det blir så bra! Med tanke på helvetesmånaderna förra året, så är vi förtjänta utav det och har definitvit lärt oss vår läxa att a l d r i g lita på andra!

Nej, negativ energi är jag less på och har lovat mig själv att inte ta till mig utav.

   


För att sprida lite positiv energi så har jag inte mått så här mentalt bra på säkert 25 år, vilket känns helt fantastiskt och det är en fröjd att öppna ögonen varje morgon och älska livet!

//  

Av Chrissie - 18 januari 2010 17:04

"Första skoldagen" avklarad...nästan, och jag är nog inte fullt lika entusiastisk som jag var igår;-P Klart det är intressant, men vettetusan om jag kommer att palla med tempot. Som sagt, dygnet har bara 24 timmar. Ska dock göra ett mycket tappert försök:-)

Var ner till stadens bibliotek för att låna litteratur. Det var verkligen en upplevelse kan kan meddela. Var som att komma tillbaka till 60-talet(?). Hela miljön hade stannat upp för väldigt länge sedan!! Tur att de ska flytta till nya lokaler så småningom. Undrar om personalen får en uppgradering också?  ;-O


Hästarna hade fått sova inne inatt, vilket var länge sedan sist. Åh så glada de var igårkväll när jag visslade på dem. Kom i full karriär och till och med så att Trittel gick in och ställde sig i boxen utan att göra ett enda väsen utav sig! DÅ VET MAN att hon gillade det!:-) Imorse hade de spån precis överallt, så skönt var det garanterat:-)


För min egen del hade jag ju kunnat må bättre. Finns inte en uns av kraft i kroppen och hostan är olidlig! Blää!!

Tog mina sista krafter till en rejäl promenad med hundarna nyss, men nu är det soffläge igen. Imorgon ska vovvarna med till jobbet, (första gången för Bangsi) och jag måste åka i ottan, så det blir en tiiiiidigt kväll!! Och en lååååång dag imorgon!


På Återseende!

//

Av Chrissie - 17 januari 2010 14:06

Tyckte att livet var toppen för exakt ett år sedan. Är kul att man kan få upp förgåendets års blogginlägg:-)

Tycker inte att livet är lika toppen idag:-/

Jag är sjuk!:-( Har hostat upp inälvorna hela natten. Sååååå förkyld och helt matt i kroppen.  Men ingenting kan stoppa mig.....Har varit ute på både D och T. Båda kändes riktigt bra idag, även om D fortfarande har lite för mycket energi i kroppen som han inte riktigt vet var han ska göra utav. Idag blev han jätteless på mig när det blev volter v a r j e gång han inte lyssnade eller att det gick lite för fort.

Har städat vid deras foderplats ute också, så nu är det fräscht och rent.

Vovvarna har fått varit ute och busat såklart!!


På jobbfronten har jag ansökt om ett GLN-nummer och skrivit försäljningsbeskrivning. Jisses, undrar om det är värt att sälja produkterna vi tänkt. Inte lite att tänka på.


Men nu tänker jag faktiskt kura ihop under filten i soffan och tycka lite synd om mig själv. Förhoppningsvis kommer en varm beardisnos och kurar tillsammans med mig:-)

Sambo?  Nä, det är ju skoterväder:-)!!!

//

Av Chrissie - 16 januari 2010 17:09

40 mil senare är vi hemma med en utslagen liten krabat och en däckad matte. Så ont i halsen och febrig:-( Nåväl, detta inlägg ska inte handla om mig, utan om lille bokstavssjuka valpisen!  Inget pris till oss, men vad gör väl det. Älskar honom m i n s t lika mycket ändå.


  

Det var faktiskt inte så äckligt att den där mannen klämde och kände på mig och petade mig i munnen.



  

Här är jag och min favvisbrorsa Ludde! Han är starkare än mig just nu, men vänta bara. Jag ska nog klå honom en vacker dag:-) Hur som helst så trivs vi ihop.


  

Ok då! Långt ifrån en bra bild, men det är bara valpisarna´s pappa´s matte som kan lyckas få 6 beardisar på en och samma bild. MEN, de var knappast valpar samtidigt:-)

Här är Jaspis, Onyx, Safir, Ludde, Ossie (halvsyrra) och Bangsi.


Omdömet:

"Mask valp med fint huvud och uttryck. Bra och fin kropp och rygg. Framskjuten skuldra och bakstallet behöver förbättras, så också pälskvalitén. Trevligt temperament. Rör sig bra men trivs inte riktigt med underlaget"

//  




Av Chrissie - 15 januari 2010 14:38

Äntligen mildare väder, ja vad händer då?!

Antagligen har värmeväxlaren frusit en del under den kalla tiden och nu dags att tina. Så "översvämning" i tvättstugan. Nåja, har lekt VVS'are och fixat och trixat, så nu ska det väl ge med sig och vara ok:-)


Gick en rejäl promenad i förmiddags och äntligen är Duracellkanin, Lillskit, Busen, ADHD-ungen - alias Bangsi blivit badad. Tyckte att jag redan hade ont i ryggen av att stå dubbelvikt över badkaret, så Neo fick sig en omgång han också. Till hans stora förtvivlan!:-)

Alla som har hund VET, att när man så äntligen badad klart krabaterna, ja, då krävs det storsanering utav badrummet också. Och när jag ändå höll på med det, åkte dammsugaren fram och resten av huset är sanerat från diverse restmaterial från ex-leksaker, vedträd och lite annat smått och gott.

Nu tänker jag inte göra ett skit, förutom lite jobb som ligger och väntar på mig.


    *Ägnar tankar till min goda vän som förlorat en nära anhörig inatt.*


        "De döda är inte borta, de har bara vandrat ett stycke i förväg"

                                              /Okänd

Av Chrissie - 14 januari 2010 21:56





Jag har en femfotad beardis! Slå den om ni kan:-))))

 

  

Av Chrissie - 14 januari 2010 19:36

Lilla gamla jag ska bli student;-) Har fått mitt schema idag, vilket inte var nådigt. Men än så länge ser jag fram emot starten på måndag. På tisdag blir det jobb i U-a och sen skola och jobba hemma resten utav veckan. Puh! Inser att det nog kommer att bli 80 timmars veckor för mig, men så länge allt är roligt så ska det nog gå bra. Tur att man aldrig varit en sömntuta, utan kan vara rätt nöjd med 4-5 timmars sömn per natt! Igår jobbade jag ju från hästryggen, så det funkar också;-P


Nu känns det som förkylningsbaciller har invaderat min kropp, så det blir en tidig kväll. Har inte tid att vara sjuk!!! Inte lust för den delen heller!!

Blir riktig långpromenad med vovvarna imorgon, eftersom lillskiten ska få sig ett bad inför lördag:-)


Det var nog allt från mig idag!

//




Av Chrissie - 14 januari 2010 15:36

Det där utlovade mildare vädret låter vänta på sig. BrrRrrrRR!

Har dock varit ute på en relativt lång, men lugn tur med pållar och H!:-) Var verkligen ett tag sedan.


Sambon är i Örebro och jobbar, men ska leta ny micro och ugn där. Hoppas, hoppas han hittar något snyggt:-)

Själv har jag en del jobb att ta itu med, men ska bege mig emot affären och inhandla lite ätbart, gå promis med vovvar och SEN kura ihop mig i värmen.


//

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards