Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under december 2009

Av Chrissie - 12 december 2009 11:21

5 timmar tog det, men nu är jag KLAR!!!

 

Känns alltid lika bra när man har fått undan de sista papprena, även om skrivbordet fortfarande består utav något slags kaos!

 

Ska åka och hämta en rundbal hö och hälsa på svärföräldrarna nu, sen får vi se vad resten av dagen spenderas med.

 

Önskar er alla en trevlig lördag!

//

Av Chrissie - 12 december 2009 07:30

Sitter här på mitt kontor och ska ta tag i alla papper som jag håller på att drunka bland. Men ska inte gnälla, utan får helt sonika skylla mig själv som skjutit upp det gång på gång. Men nu jäklar ska jag göra ett race. Hästarna har fått sitt och hundarna har gått och lagt sig igen efter en morgonpromenad. Har säkert kommit 1/4-dels mm snö, så det känns genast lite ljusare ute.


Tänk att få bli klar med tråkgörat innan folket ens har vaknat:-)

Så dags att sätta fart.................................


//

Av Chrissie - 11 december 2009 20:52

En fredag som började med några klippningar, efter att ha spenderat natten på soffan då sambon anlände hemmet sent, knökförkyld. Kunde bara inte sova bredvid hostandet och snörvlandet:-P

Hade ju sett fram emot partajande och älskade Björn Rosenström, men självklart visar jag sympati och stannar hemma med min lilla sjukling. Alla vet väl hur förkyld en karl blir :-P

Får helt enkelt lyssna på IDOLfinalen i perferin. Eftersom Tove inte fick vara kvar *snyft*, så får jag väl hålla på Erik av patriotiska själv;-) Enda gången man vågar säga att man är ifrån Knivsta! Hahahaha. Men visst, pojken har en hejdundrades pipa.

  

Det är två vovvar på promenad, jag lovar:-)

 

 

Bangsi fyller 5 månader idag, stora pojken. Tiden går så fort. 5 månader omräknat i människoår, så fyller han 35 månader, dvs är som en trotsig 3-åring:-)


Min kollega har jobbat satan idag och jag är så stolt över henne! TACK!!

Vi ses nästa fredag!!!:-)

Ha en fortsatt trevlig fredag allihopa!


//

Av Chrissie - 10 december 2009 21:28

Har lite fina vovvar och pållarbilder, men är för slö för att "hooka" upp mobilen med datorn just nu. Dagen har ialla fall varit en bra dag, trots min nyhetsfrustration imorse.

Började dagen med ridning med H. Fick inte T att tölta ett endaste dugg, så mitt ego fick sig en liten törn, men jag misstänker starkt att hon var trött efter gårdagen. Eller hade träningsvärk. Hur som helst så kändes traven finare än någonsin och galoppen orkar hon hålla betydligt längre nu än tidigare. H fick Drómi riktigt fin!! Är så skoj att se honom ur ett annat perspektiv, än när man själv sitter på ryggen. Han har riktigt juste "undertramp"!

Såg flera, flera träd med rejäla klorevor......BJÖRN!!!



Resten av dagen har som vanligt gått åt till aktiviteter med vovvarna och andra missions. Har nog hunnit med det mesta - utom att städa. Men vaddå städa? - det kan man göra en annan dag:-) Hästarna fick komma in inatt, för nu var det n ä s t a n en vecka sedan sist. Hoppas de sover gott, för nu är bädden riktigt rejäl och bra. Till helgen och nästa vecka, har vädersnubbarna lovat både kallt och snö, så då misstänker jag starkt att de vill vara ute och härja dygnet om. Har varit och inhandlat ny Fibergi och Mustang Mineraler, så nu står det OK på verenda rad i foderstat-programmet;-)


Nu ska det slöas en stund innan dags för sänggående.


//

Av Chrissie - 10 december 2009 08:15

Vad mycket som dök upp i mitt huvud då, helt plötsligt. Vaknade till nyheterna imorse och blev som vanligt upprörd!

Med tanke på påverkan utav vad som sägs i media, så tycker jag att de borde hålla sig till fakta och sanning. Ok, alla är väl rädda för klimatförändringen på ett eller annat sätt. Men att isbjörnar börjar äta ungar av sin egen ras är ingenting som har med klimatförändringen att göra. Isbjörnar har a l l t i d gjort det, när det är brist på föda! Att de blir stressade utav helikoptrar som ska filma dem, tycker jag är mer upprörande! Nu skyller man på klimatförändringen på människan. Vem ska vi skylla på när Mammutarna dog ut???


För övrigt så tycker jag att media kan lämna Tiger Woods och frugan ifred! Det kan bara inte vara sant att det ska behöva vara förstasidestoft i dagstidningarna. De flesta har väl någongång varit med om brustna relationer på ett eller annat sätt och vet hur jävla jobbigt och sorgligt det är. Tror i ärlighetens namn inte att det är mindre jobbigt bara för att man är känd eller har pengar. Lämna dem ifred att lösa sina problem och slicka sina sår!!!


Och sist men inte minst: Skjutglädjen är uppenbarligen stor. Mer än 4000 jägare har anmält sig till "skyddsjakt" på varg. I mitt landskap 7-10 vargar! VEM har bestämt att det är synd om isbjörnarna att de dör ut, men inte synd om vargarna?


Så, nu har jag fått lätta mitt hjärta från det som störde min morgonsömn!:-)

Av Chrissie - 10 december 2009 08:05

Ikväll ska vovvarna och jag göra oss fina och "gå på" Nobelmiddag.  

Nåja, drömma kan man väl ialla fall?!


Dagens citat av okänd:


" Om du inte kan njuta utav det du har, hur skulle du då kunna var lyckligare med mer?"


Av Chrissie - 10 december 2009 07:21

Hänger inte med i det "nya". Är det då man har blivit gammal,eller?

Nuförtiden ska det intrigeras, spy galla och pratas skit om medmänniskor via bloggar. Men inte sådär rakt ut, utan det ska skrivas lite halvt opersonligt så att man ska kunna ha ryggen fri om man skulle blir konfronterad.


Nä, jag fortsätter med min tråkigt vardagliga blogg om djuren och livet ifrån storstaden:-)  Så nu ska jag utfodra mina hästar och valla mina vovvar. Roligare än så är inte jag!

Har hört att kylan ska anlända i helgen. Kallt...men ingenting kan bli sämre än en regnig, grå, dimmig och fuktig vinter.


//


Av Chrissie - 9 december 2009 13:30

Klev upp tidigt och har tagit tag i massor med saker. Bl a så är "hjorthägnet" klart, så nu kan det få komma hur mycket snö som helst!;-)

Varit ute på ordentlig ridtur med H - lika skitkul som alltid!! Byggde några små naturhinder och hittade H´s gamla volt, som vi "red upp igen". Idag tyckte nog hästarna också att det var superskoj - det märktes liksom på dem!:-)


Nu är nöjet avklarat, så det blir till att jobba resten utav dagen. Himlans vad fort månaderna går. Bokföring - here we come!

Ska nog packa ihop lite hö och ta en långsväng med hundarna innan det blir becksvart.


Sen ska jag laga lite god mat och mysa upp med hundarna i soffan och titta på Bonde söker...

Bangsi har tappat maaaaasssssor med tänder nu - eller rättare sagt, matte sliter bort dem när de är lösa. Tur att han är världens snällaste. Inte mycket till protester!


Hmm, om jag skulle slita mig ifrån inlägget nu då, och ta tag i allt, så jag hinner.......

//

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards