Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under december 2009

Av Chrissie - 22 december 2009 18:02

Skrev ju tidigare att jag fått en julklapp i förtid utav sambon. Så nu har jag varit iväg på detta...och vad var det nu jag fick?!

Jo, "permanent" ögonfransförlängning.


  


Är jättenöjd och kan nu himla med ögonen;-)

(Får inte ha mascara på mig förens imorgon, så det ser lite "konstigt" ut, då underfransarna är ljusare.)



Blev också bjuden på lunch som intogs på en mycket trevlig italiensk lunchrestaurant. Efter mina nya hårstrån gick vi runt och flanerade i butiker.



Helt enkelt, en mycket lyckad dag och jag är väldigt glad över min julklapp!

//

Av Chrissie - 21 december 2009 06:57

Om JAG har träningsvärk idag, vad ska då inte hästarna ha???!! Får helt enkelt hinna med att ta en promenad med dem, så de får röra lite på sig.

Sambon har åkt med en god vän och hämta hem en nyinköpt skoter. Antar att de är lika begeistrade som när man själv ska köpa häst, eller bara åka på ridkurs eller ta en härlig ridtur?!:-)

Skulle åkt med A till V-ås idag, men det blev ändrade planer.......Så kanske jag orkar ta tag i det där med garderoberna istället??!! Blev ju inte gjort igår...som vanligt.


Nä, dags att släppa ut hästar och valla vovvar.....så kanske min träningsvärk lägger sig också. Inte läge för crosstrainer-träning idag! :-P


//



Av Chrissie - 20 december 2009 16:46

Gulliga rara H! Så generad jag blev när H kom med denna helt underbart fina korg.


  

Tusen, Tusen Tack!!!



Sen blev det härlig ridning på två piggelinpållar och massor med galopp i lössnö! Det är livet. Kan nog inte bli bättre!! Tror att H, Drómi och Tritla tycker det är precis lika roligt som jag. Vi tror och är ganska säkra på att vi såg färska vargspår i snön också. Blev lite okoncentrerade på ridningen där ett tag, eftersom vi båda två var minst lika exalterade och ville se en varg;-P Ingen den här gången dock.


Bangsi har fått smaka sitt första grisöra och gissa om det blev uppskattat!!

Neo fick naturligtvis också, men han har ju ätit förut.


  


Dags att ta itu med garderoberna och håret nu....


//

Av Chrissie - 20 december 2009 09:57

Inte fullt lika kallt ute idag, men tror ändå att skoterdressen åker på vid ridningen:-) Snöar lite lätt gör det också! Tvivlar inte på att vi får en vit jul i år.


Som sagt, ridning står på schemat efter vovvepromenaden. I eftermiddag ska jag ta itu med att RENSA och städa i mina garderober. Hittar aldrig vad jag söker. Sen ska jag nog satsa på hårfärgning och ögonbrynsfärgning också. För att inte tala om naglarna som behöver fixas till.


Imorgon är det vintersolståndet. Det vill säga, den kortaste dagen på året. SEN VÄNDER DET och blir bara ljusare och ljusare. Härligt!!


Har anmält Bangsi till utställning nu. 16/1 ska han ställas i Katrineholm. Får väl se vad vi får för dom, för sen ryker nog kulorna;-) Han börjar lite smått försöka sätta sig över Neo nu, så hormonerna är absolut i full rörelse! Hur som helst så är ALLA mjölktänder väck nu. Den sista canintanden tappade han i fredagskväll! Eller rättare sagt; matte slet bort den;-)


På tisdag ska jag till Örebro! Så spännande!! Har fått en julklapp av sambon i "förväg". Det ser jag VERKLIGEN fram emot!!

Vad det är??!!?? Ja, det berättar jag på tisdagkväll! :-P


Nä, dags att bylsa på sig kläder för en utomhus dag!


Önskar alla som tittar in, en trevlig 4:de Advent!

//


Av Chrissie - 19 december 2009 18:12

Nu har man gått hela hösten och gnällt över regn, lera och rusk....Så nu har vi fått, så vi ska vara tysta!! Men man kan ju inte säga annat än att det är härligt vackert med kylan och snön - så länge man får sitta inomhus och kura.

Hade tänkt rida lite idag, men lyssnar noga på mina goda vänner på Island, som aldrig rider om det är kallare än - 10 C  ;-)

Istället blev det kylskåpspåfyllnad och en sista shoppingrunda i byn. Nu tänker jag inte beträda en affär förens i januari;-) Haha!

Sen var det dags att fylla på höburen och byta isvatten till pållarna. Kanske inte världens roligaste sysselsättning, men blir självfallet lite roligare när man får sladda runt med 4hjulingen:-)! Sambon tog en premiärtur med skotern. Lite för lite snö, men nu är den avklarad.


Även långpromenad med vovvarna hann vi med tillsammans innan det blev totalt mörker. Tror att både Bangsi och Neo skulle gilla att vara utomhus dygnet runt. Lite kramp i fossingarna såklart, men vad gör väl det, verkar de tycka? ;-)



Nu håller sambo och jag på med lite kollektiv matlagning. Blir majskycklingfilé med parmaskinka och pesto och fetaostgratinerade potatisar. Till det en god sallad på

bl a Ruccola och cocktailtomater.

Arrggh, vattnas i munnen på mig..Är hungrig!


Imorgon kommer H, och vi ska rida! Ser jag gladeligen fram emot!

//

Av Chrissie - 18 december 2009 18:36

Kan ju kanske låta lite väl "egoistiskt", men måste säga att .....vi är så himla bra!:-)

Vilket flyt vi haft på jobbet idag, massor att göra, men HUR KUL som helst!! Synd bara att det går alltför fort. Hinner ju knappt med att vara social och trevlig emot kollegor!!

Valde att åka tåg idag, men fy satan, bokstavligt talat, vad kallt det var att stå och vänta på det!


  


"Min" goa lilla pussunge Minna, 4 månader, hade varit och shoppat åt mig:-)

Så snyggt armband!!!!! Syns nog inte att det är lila stenar i det, men det är det!

TACK MINNA!! (Även om jag tror att mamma L har haft ett litet finger med i spelet)


Av Chrissie - 17 december 2009 17:20

Nu fryser absolut snoret när man är ute. På eftermiddagen tog vi en långpromenad med vovvar och hästar. Hur mysigt som helst, även om det biter bra i kinderna.

Här är en bild på vår Mullvad:-)

  


Igår tog jag mig i kragen och sorterade bland mina vänner. Observera sorterade - inte rensade:-) Separationsångest kallas det. Alla fick inte ens plats på bild.

  

78 par, blev det allt som allt.



  

Dags för höpåfyllning till tjockisarna;-)


Har en hel del fina bilder från ridturer med H, men har ännu inte frågat om lov ifall jag får lägga upp bilderna. Vill ju inte göra något "olagligt"!! Blir säkert nån skoj ridsväng till helgen!


  

Vovvarna fick ett alldeles, alldeles eget julkort på posten! Ett kort fyllt med voffegodis! Så glada de blev!! TACK G!!!!!:-)


Nu ska jag snart få middagen serverad utav sambon, sen blir det Bonde söker....

//



PS!! Grattis till L´s M som fyller år idag!!!!!

GRATTIS GRATTIS


Av Chrissie - 17 december 2009 11:46


Om hundar kan, så kan väl hästar!!!!!!!

Det är vore väl nånting för mina pållar??! :-)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards