Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 6 december 2009

En bra söndag

Av Chrissie - 6 december 2009 17:56

Ena sekunden slask och regn, andra sekunden snöfall och någon enstaka minusgrad, och så har det hållit på hela dagen. Kan vädergudarna ta och bestämma sig någon gång eller??!!  


Har ridit med H på härlig tur, trots skitväder. Ridit runt vid gamla sligdammarna och jisses vilket underbart underlag! Dessutom är det "nästan" som en ovalbana...Så dit ska jag rida och träna emellanåt!! Skogsvägarna dit är dessutom så himla super!

Tror Drómi är ett Duracellbatteri han också, för han går och går och orkar hur mycket som helst känns det som. Trittel får soppatorsk efter ett tag och vill a b s o l u t  i n t e tölta. Men vi jobbar på hennes kondis också och lägger lite galopp istället för tölt, så motivationen hålls uppe. Galopp tycker hon är skitskoj ialla fall!


Nu ska jag göra en brasa i kaminen och mysa lite med vovvarna. Blir en tidig kväll då jag ska köra till U-a imorgonbitti. Lär vara halt som sjutton, så jag ska åka i god tid!

Hoppas på en fullspäckad dag!! Måste se till så jag får med mig allt. Brukar ha en förmåga att alltid glömma nånting:-/


//


 
ANNONS
 
Anette

Anette

6 december 2009 19:32

Kul att ni har en till duracell ;-)... så slipper Bangsi vara ensam om den titeln :-).
Kör försiktigt imorgon!!!!

http://www.toppens.se

 
Ingen bild

G.

6 december 2009 22:01

Åh, låter ju som dina fina ridvägar har utökats massor!! Alltid kul med alternativa ridvägar! Kanon med egna lokalguiden H :-) Här nere är det plusgrader, mulet och regn titt som tätt så här är inte så farligt halt. Säkert värst väglag första biten för dig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se