Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 6 december 2009

2:a Advent

Av Chrissie - 6 december 2009 08:41

Egentligen är jag ju otroligt morgonpigg, men jag tycker verkligen inte att det är skoj att kliva upp när det är becksvart ute. Hästarna funderade nog varför jag kom och fodrade alldeles mitt i natten;-P.


Idag ska jag ta tag i min lista igen. Måste hinna med att få lite jobbsaker klara till idag och imorgon. Ridning ska det bli också......sen kanske det ska bli hundbad:-) Nu när jag tagit mig i kragen och rett ut alla tovor!


Mycket riktigt så är det lilla vita vi hade på marken, ett minne blott. Har nog regnat större delen av natten. Hmm, borde fixa liten julbelysning vid stallet. Hästarna ska väl också ha lite julfint, eller?


  


Så här fint hade Drómi det i sitt förra stall. Tänk - godiset så nära - och ändå så långt borta. Stackarn!:-) Har för mig att det var Å´s häst som plundra hela granen någon natt?!!??  :-)


//
 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

6 december 2009 09:24

Hahaha, ja det har jag också för mig. Gordon ena natten och Fanny en annan natt om jag inte minns helt fel. Måste ha varit lyckliga hästar som fick "fri tillgång" på gran med pynt och godis :-)

 
Ingen bild

G.

6 december 2009 09:37

Såg dina pepparkaksislandshästar på facebook. Men VAR är K och Tritla?? Såg bara en massa fuxar :'-( ;-) ;-)

 
Ingen bild

L

6 december 2009 15:16

Klart du måste julpynta i stallet :-), och glöm inte en liten gran med hundgodis i till de små lurviga :-), (fast hur du ska få dem att låta bli godiset till julgransplundringen överlåter jag till dig ;-) )

Här e det grått och trist, inge vitt så långt ögat når, kramis

 
Anette

Anette

6 december 2009 15:42

Juligt och fint här inne, vad duktig du är!!
Stackarn som hade goodis granen så nära utan att komma åt allt gott ;-).
Önskar er en trtevlig 2:a advent!!!

http://www.toppens.se

 
Ludde

Ludde

6 december 2009 17:08

Vilken fin gran och vilken fin hemsida. Va bra att jyckarna tycker om busväder, för det verkar som det är det enda vi kommer att få.
Ha en fortsatt trevlig 2;a advent
Rose-Marie

http://www.ludde.webgain.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se