Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under november 2009

Av Chrissie - 19 november 2009 08:25

Jaha, så har sotaren varit här:-) Allting såg bra ut och inte kunde han se att vi eldar lite onyttigheter i braskaminen inte;-) Hästarna ute och jag ska alldeles strax iväg på sjukgymnastik. *Gäsp*

Även fast jag är morgonpigg, så känns det inte helt lockande att kliva upp när det är kolsvart ute. Skulle absolut inte ha något emot midnattssol året om.

Andra dygnet på raken som lillskiten hållit sig till att göra alla sina behov utomhus! Nästan värt att fira.Skrattande

Igår var jag dessutom ENORMT duktig och tog back up på allt jag har på datorn!!:-)


Sambon jobbar hemma idag, för det verkar som att ett tryne håller på att växa ut;-) Nejdå, men en vanlig bondförkylning verkar ha drabbat honom.

Nix, dags att bege sig - sen hem och rida!! Hoppas jag hinner innan regnet.


//



Av Chrissie - 18 november 2009 22:09

Måste nog sluta titta på "Bonde söker...", blir ju just inte ett dugg sugen på fler hästar;-)!!


Grey´s blev man ju heller inte så mycket gladare utav.Skäms Undrar om man ska ta och bädda ner sig med papper och penna i sängen och arbeta utav lite brev som jag som vanligt ligger efter med. Jag vill ha 36 timmar på ett dygn!!!!


Imorgonbitti kommer sotaren, så det är bara att upp och hoppa och väcka den där tuppen igen!




Väntar med spänning................

Av Chrissie - 18 november 2009 20:45

...Snarare simmar.Tungan ute Såg solen som hastigast, men det var en väldigt kort stund.


Mugg, stengallor och hovbölder frodas friskt i den här vätan, men nu har jag hört från fler håll att det är b r a att ta in hästarna på nätterna, så hovarna får chans att torka till lite:-) Peppar, peppar, än har jag inte sett till några besvär hos mina, men usch, man ska väl inte skriva sånt. Det är väl då något händer.Foten i munnen


Bokföring avklarat för denna gång:-) Imorgon ska jag försöka få lite tid över för ridning och träning på BHK tänkte jag.


Dags att ladda för Grey´s!

//

Av Chrissie - 18 november 2009 11:02

Tjejer tycker alltid att de är så mycket bättre än killar....Men kan någon då förklara varför det ALLTID ska bli intriger och skitsnack så fort ett gäng tjejer kommer ihop sig???!!!

Det är liksom ingen måtta på smutskastning och lögner som haglar friskt.


Kan känna mig oändligt glad över att jag mestadels haft grabbkompisar under hela min barndom, där det aldrig skitpratats.

Tror att "mixade" miljöer är det bästa i ALLA sammanhang.

Av Chrissie - 17 november 2009 22:11

Var med på stadspromenad för första gången ikväll! Massa vovvar var det, men beardisar tog klart överhand;-)

Annars så kom nog Leonberger på klar andra plats. Helt gäng som spatserade runt på stadens gator med reflexbeprydda hundar, hussar och mattar. Trevligt, trots mindre skoj väderlek.



Nä, nu skiter jag i det här och bäddar ner mig sängen. Trött!

Sov gott!!


//


Av Chrissie - 17 november 2009 15:44

Sambon flög till G-borg i morse och ringde vid framkomsten och försäkrade mig att det finns en sol ovan molnen! Vettetusan om jag tror honom?;-)


Hästarna har knappt rört sig i hagen och hundarna har inte alls varit lika mycket på hugget idag, så jag misstänker att jag inte är den enda som är vansinnigt less på detta skitväder! Har dock fått lite arbete gjort, även om bokföringen hänger över mig som ett stort svart moln. Men det ska ju bli samma lika skit imorgon, så då tänkte jag ta itu med detta.



"En häst till en annan:

- Vet du vad du absolut inte får lov att göra när du hänger fast med tänderna i en klippkant?

-Näääeee?!

- Gnägga efter hjälp!"


Tungan ute

Av Chrissie - 16 november 2009 21:45

Efter jag ridit idag, så fick hästarna fleecetäcken på sig, då man snart börjar oroa sig för att pälsen ska börja mögla. Sen satt jag inomhus framför brasan och jobbade lite.....och sen somnade jag en liten stund med Bangsi slingrad omkring mig. Jättemysigt faktiskt!

Vaknade till och insåg att det blivit mörkt ute och spöregnade. Fick lite smått ångest över att hästarna har fleecetäcken på sig och sprang ut för att ta in dem lite tidigare.

Döm om min förvåning när jag tar utav de drypande täckena......Hästarna är snustorra under och inte ett dugg kalla!!!!!! :-)

Det trodde jag verkligen inte!:-) Visst vet jag att täckena drar ur fukten så vätan hamnar på utsidan. Men att allt regn inte trängt igenom var definitivt en nyhet!


Skönt att de fick bli torra en dag (natt) ialla fall!


:-)

H2O

Av Chrissie - 16 november 2009 14:27

Regnigt, fuktigt, blött, lerigt, väta, geggigt, mulet och grått.  Listan på adjektiv som beskriver dagens väder  kan bli lång.

I vilket fall så har jag ridit både svart och röd. Snacka om att de blivit "mjuka" utav H´s och mina rejäla turer:-) Ser fram emot nästa tillfälle.

Hundarna verkar inte alls lida utav vädret, så de har varit ute och härjat en del också.


     



  


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards