Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under november 2009

Av Chrissie - 25 november 2009 09:16

Varje natt så känns det som att jag har feber. Hostar och snörvlar, huvudvärk och ont i hela kroppen. Sen när jag klivit upp är det nästan borta. Har haft så i en vecka nu. Blir ju helt slut juh!


Har tagit en rejäl promenad med de lurviga på morgonkvisten. Blir helt galen på all lera!!! Nu räcker det! Inte blir man ju gladare av "nyheten" att vi ska få regn idag igen. Tar det aldrig slut någongång?!


Dags för att ta tag i löneutbetalningar....


//

Av Chrissie - 24 november 2009 18:26

Har inte tid att blogga...Vill ha fler timmar per dygn!

Idag fick hästarna vila, och jag var iväg och besiktade bilen. Fick en tvåa på att ena dimljuset var lite för högt ställt! SkrikandesSkrikandesSkrikandes SÅ IRRITERANDE! Nåja, i övrigt så var bilen i gott skick!

Att jag haft stor pälsvårdsdag på Neo syns knappast i det här vädret. Nu är jag mer än less på regn och väta. Blir helt deprimerad av att se att a l l a butiker är fyllda utav julsaker. Inte för att jag är direkt förtjust i julen, men nu är jag extremt anti! Blä!!!


  


Skulle varit iväg på stadspromenad med vovvarna ikväll, men det hann jag inte med, eftersom jag var tvungen att köra hö. Men nu är det klappat och klart. Och jag, lilla jag, har verkligen lärt mig backa med släp!! Tjoohoo vad glad jag blir.

 E-körkort nästa!!!

//

Av Chrissie - 23 november 2009 08:12

Gick och lade mig...och det regnade. Klev upp...och det regnar fortfarande.

Hade inte ens mage att fodra hästarna ute, så de får stå inne och intaga sin frukost. Jag har verkligen försökt hålla positivismen uppe, men nu börjar den verkligen bli på upphällningen. Vinter tack!!!

Trodde aldrig att de orden skulle komma ur min mun.Cool


Så mycket mer än gnäll om vädret, har jag inte den här morgonen.


//


  

Av Chrissie - 22 november 2009 18:49

Jaha, så känner man igen vädret igen! Regn, regn, regn, regn. Kläder är blöta, skorna är blöta, hundarna är blöta, allt är bara blött, blött och blött!

Låter det som att jag gillar det?!Tungan ute


I vilket fall så kom H hit idag och vi red en tvåtimmarsrunda och vi klarade nästan hela turen utan att bli dyngsura, även om hästarna var en aning "fuktiga" när vi kom hem igen. Så himla skoj!!! Att det är skitväder försvinner liksom i trevligheten!


Sen blev det promenad med vovvarna och avslutade med en liten sväng förbi Restaurant Gula Måsen. Även vovvarna fick sig en varsin liten burgare serverat i maten. Uppskattat tror jag:-) Nu busar de framför brasan!

Lillskiten mår precis lika bra som alltid och lekt med Monty också, så "piercingen"

verkar inte ta tagit alltför hårt på honom:-)


Hästarna fick komma in tidigt, så snart ska jag ta och kvällsfodra, sen blir det söndagsmys för resten!

//


Av Chrissie - 22 november 2009 10:24

Har hittat drömjackan!!! Vill ha, vill ha, vill ha! :-) NU!!

Om någon ska åka till Island inom kort och är sugen på att shoppa åt mig..så:-)


  


Av Chrissie - 21 november 2009 22:22

Idag har vi varit till Uppsala, för att gratta lilla Minna som ska döpas. Sötingungen! Så snäll och glad! Inte för att bäbbar brukar vara elaka, men snäll i den bemärkelsen att hon är foglig, pratglad och lekfull. Inget skrik och gap där inte:-) Skoj att få lite quality time med L och M också!!! TACK FÖR IDAG!!Kyss


Bangsi blev piercad i läppen och i örat, men är vid gott mod och har ätit och busat sen vi kom hem;-) Thank God för Metacam;-) Struntade i att sätta i smycken när det väl kom till kritan.Tungan ute *Skratt*


Äntligen en natt då pållarna ska få vara ute! Skitvädret skulle ju komma tillbaka imorgon och då blir det uppstallning nattetid igen. Ska ut på ridtur med H också! Ser jag fram emot!!!


Fick höra utav Bangsi´s syskon att det gått bra för dem på utställningen! Skitskoj!! Grattis till både brorsor och syrran!!!!!


Tänk vilken tur att man har en soffa som man kan sjunka ner i, vilket jag ska göra nu i väntan på att vovvarna ska bli nödiga;-) Sen blir det nanna kudde för hela slanten. :-)


Over and out!

//

Av Chrissie - 20 november 2009 18:28

För frisk för att vara sjuk, för sjuk för att vara frisk. Hostar mig genom nätterna, huvudvärk och ont i kroppen. Hoppas verkligen på att vara frisk och kry imorgon när vi ska hälsa på Minna!!! Ja, och hennes mams och paps också, för den delen;-)


Har legat lågt idag och absolut inte gjort mer än nödvändigt. Fick dock höanalyssvaret på email nu på eftermiddagen, så sitter och gör foderstat! Skitskoj!!:-)


Mer kul än så har jag inte att förtälja idag. Dags att ge vovvarna lite kvällsmat och snart ta in pållar. Sen blir det fredagsmys UNDER filten!

//

Av Chrissie - 19 november 2009 19:17

Jaha, så lider den här dagen snart mot sitt slut. Sjukgymnastiken var precis lika skön som alltid, förutom akupunkturen i ansiktet. Aj!! När jag kom hem hade "husläkaren" ringt och jag är remitterad till oralkirurgiska kliniken vid Falu lasarett. Så vi får väl se vad de säger och gör.

Fick svar på MR också!!SkrikandesSkrikandes Nästa gång någonting händer mig, ska jag uppsöka en veterinär istället för läkare!

Det visade sig nu att de tagit MR-bilder på halsryggen!!!! MUTTER!!! Det var ju liksom BRÖSTRYGGEN som skulle kollas!!!! Ja, vad säger man?!


Hann ialla fall rida i regnet:-) Känns verkligen som jag börjat hitta de rätta knapparna på Tritla. Eller som sagt, poletten kanske har trillat ner hos mig, att rida 4gångare. Hur som helst så känns det riktigt, riktigt bra nu, och kul har vi!! Drómi och jag känner ju varandra utan och innan, men han går bra ungefär varannan gång:-) Han är lite för bekväm och ligger på lite för mycket. Dock känns han mycket mycket bättre sedan jag tog bort nosgrimman. Vet inte om det har någon betydelse, eller om det är placeboeffekt för mig. Men det spelar egentligen ingen roll, så länge det känns bra:-)


Har ont i halsen och fått torrhosta och känner mig som om en långtradare kört över mig. Hoppas det är övergående. Får bli en Whisky innan sänggåendet.


Glömde ju nämna nåt om vovvarna - de har bara varit så himlans duktiga idag!:-)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards