Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under oktober 2009

Av Chrissie - 5 oktober 2009 10:09

Idag blir det djurvård, både som arbete och som hobby!


Ska bada lilla "Duracell", vilket ska bli otroligt spännande. Vem kommer att bli blötast? Om jag får gissa, så tror jag att det blir matteTungan ute. 12 veckors vaccinationen gick jättebra, han märkte det inte ens.

Kommer kanske nån bild på.......en blöt matte när badet är avklarat;-)


Ska börja med ridning. Idag ska det blir skojridning till 100%. Måste ju hålla motivationen uppe, för oss allihopa. Tror till och med att jag kör på barbacka faktiskt!

Förhoppningsvis är det ingen jägare som tar mig för att vara ett vildsvin i skogen!


Nä, nu ringer jobbtelefonen....


//

Av Chrissie - 4 oktober 2009 18:24

Men ännu har jag inte ätit någon. Blir till kvällsfikat!


Måste förtydliga till bilderna under, att fotografen (sambon), inte lyckats ta bilder när T var som finast i form och fotarbete;-), men nu var det ju rosa utstyrseln som skulle noteras och inte ryttare och häst;-)!!


Har varit riktigt höstruskigt väder idag. Tur att man har hundar som tycker att ju sämre väder - dessto roligareFoten i munnen. Trodde nog att Bangsi som är liten, skulle tycka det var lite ruggigt, men inte då. Det är full fart på grabbarna, precis som vanligt.


Var tar helgerna vägen? De bara rinner iväg.....Imorgon är det måndag igen och det är en del jobb som ska avklaras under veckan,  men det ska ju bli sämre väder på tisdag igen, så då är det perfekt att syssla med sådant.


Ha en fortsatt bra Kanelbullens Dag!

//

Av Chrissie - 4 oktober 2009 12:16


     


  


  



Av Chrissie - 3 oktober 2009 22:10

Upp i ottan och iväg på tävling. Hästarna undrade verkligen varför matte hämtade dem i hagen medans det var becksvart ute. Men med lite frukost i transporten, funkade det bra att locka med dem;-)

Dagen började bra - men såå kallt!! Det var verkligen hutter, hutter.

V5 var jag inte alls nöjd med. Har ju tränat med bara skyddsboots på Tritla och tänkte att det skulle funka bra. Dock blev hon lite travtaktig i tölten. I övrigt så kändes hon helt ok! Av någon anledning fick jag dock NOLL poäng av en domare i tölten, med kommentaren " ingen tölt visad"....Hmmm! Åt den domaren frukost under tiden jag red, då de andra gav mig poäng???!!!

T8 gick däremot bättre! Red då utan skyddsboots och tölten var bara travtaktig vid något enstaka tillfälle. Där kom jag etta i B-final, men strök mig till finalen imorgon.

Då T8 reds, hade busvädret med blåst och regn inletts:-(  Varför ha tur med vädret?!

G red min lilla goa Drómi och det gjorde hon bra!! Hon trodde ju inte riktigt på mig, att lugna fina D kan explodera på en tävling...Men ack så överbevisad hon blev! Dock lyckades hon värma upp honom såpass att han blev lite trött och framförallt avslappnad och V5 gick riktigt bra! Han såg riktigt fin ut! Jag var nöjd att se dem! Även i T8!

Supertack G för att du ville och vågade!!:-) Kul att ses också!!!!! Även A! Tack, Tack, för att ni orkade komma!


Både Bangsi och Neo skötte sig jättebra!!! Nyttigt för lillen att få se lite folk, hästar och hundar också! Emellanåt fick de sussa lite i bilen, där jag bäddat upp med fleecefiltar och fårskinn!


Kommer säkert någon bild ifrån tävlingen, men just nu är jag tröttare än tröttast, och det känns inte riktigt som jag tinat upp än.

Ett annat tack jag också vill passa på att lägga upp, är till Edda & Forsens. Mycket välarrangerad tävling, flitiga och gulliga funktionärer!!!

....och dessutom gjorde jag ju slag i saken....och köpte ett rosa träns också!! *skrattar gott*.

//


Får se om det kommer att dala några utlovade snöflingor inatt??! Blä!!






Av Chrissie - 3 oktober 2009 06:11

Förra gången jag tävlade var vädret så varmt att jag trodde både jag och hästarna skulle smälla av. Idag har de lovat busväder alá riktigt b u s v ä d e r! Vinteroverallen är nerpackad och långkalsongerna på!

NU är jag nervös kan jag lova!!:-/


Inatt är tredje natten i rad som lilla Bangsi inte gjort något inomhus! Han har blivit riktigt duktig på att sova på nätterna, även om det är lite ynkligt pch pipigt, att han inte längre kommer in under sängen, där han sovit fram tills nu. Stackars liten! Idag får vovvarna följa med. Stackarn, han som ännu tycker hästar är äckel päckel;-) Husse har lovat att "bädda" in honom i hästarnas fleecetäcken om det blir för kallt:-)


Dags att packa matsäcken!

Håll tummarna för oss!Skrattande

//

Av Chrissie - 2 oktober 2009 17:42

Klev upp i ottan och började med smörgåstårtan. Den ska dekoreras ikväll:-) Sen har jag hunnit med att packa bilen, putsa sadel och träns, ridit båda pållarna, fyllt vatten, gjort klart i stallet samt storstädat. Känner mig precis hur ambitiös som helst! Nu är det bara hästarna jag inte får glömma imorgon.

Sambon var snäll och kom hem med Sushi till mig:-)!!! Gott!! Jättegott!!!


En liten serie om hur buset går till härhemma:


  

Bangsi vill naturligtvis ALLTID ha samma leksak som Neo.

 

  

Och får han den inte, blir han arg och skäller;-)


  

Sådärja´!



....och så slutar det med att Neo ger upp och lillskiten vinner:-)


Bästa pojkarna!

//



Av Chrissie - 1 oktober 2009 21:01



Hur dödar man bäst en annan nallebjörn? Bangsi vill inte ha konkurrens om sitt namn

;-)


  

  

Av Chrissie - 1 oktober 2009 20:04

Har åkt massa tåg idag igen. 5 timmars resetid för 2 timmars möte på jobbet;-)

Ska inte klaga, för jag fick träffa L, A och gulliga, rara, söta lilla Minna! Vet inte vad mamma tycker, men det är "min" tjej;-)!!


Kom hem, hypad och utmattad, så ridning blev det ingen. Får bli lite korta svängar imorgonbitti istället, innan jag ska ställa mig och göra smörgåstårta!


Dagens irritationsmoment (förutom allt annat):

- Att jag bokat och betalat sittplatsbiljett på tåget, och fick ett sittplatsnummer som inte ens fanns med på tåget!

- Att jag trampade i en hundbajs efter busfröet:-/


Dagens höjdpunkt:

- Minna


//



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards