Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Nöjd och belåten

Av Chrissie - 18 oktober 2009 19:03

Eftersom primadonnan fick en ny sko igår, så kunde vi bege oss ut på en tur idag. Soligt, någon enstaka minusgrad och vindstilla! Tog en lång sväng, där man måste passera en järnvägsövergång. Det var jätteläskigt och vi fick trilskas några minuter, men hon gick över - min duktiga tjej!!:)

  

Skönt när man får komma hem igen och pusta ut.....Varför hon måste rulla sig på exakt samma ställe varje gång, är över mitt förstånd. Men hon är väl som en noshörning eller nåt. Tror att lera ska skydda emot parasiter och insekter.Tungan ute


  

Så här blev min smörgåstårta....Eftersom jag själv inte tål räkor, så blir det ingen provsmakning för mig:-/


  

Kan ju inte låta bli att kasta in en bild på mina favoritpojkar!Har haft världens roligaste söndagskvällssyssla. Det vill säga, klarat utav bokföringen. Men så är det, gör man roligare saker dagtid, får man ta tjuren vid hornen och göra det mindre roliga efteråt.

Men nu är jag alltså klar!!


Och...Fick förbud från vår kära veterinär att i n t e berätta att JULMUSTEN anlänt Dalarna före söndag. Hennes sambo skulle nog isåfall ha spenderat helgen med att åka runt och leta.

Men nu kan jag berätta att jag ska avnjuta ett STORT glas julmust!!Oskyldig


//


 
ANNONS
 
Ingen bild

L

18 oktober 2009 21:56

mmmmmm julmust, så det finns fler julmust tokiga ;-)

smörgåstårta e inte dumt det heller!!

Jätte fin bild på vovvarna, vad underbart att kameran funkar igen :-)

 
Ingen bild

Karina

19 oktober 2009 00:02

Visst är det kul (och gott) att göra egen smörgåstårta? Avsevärt billigare än att köpa färdigt, och så får man dem precis som man vill ha dem. Stackars dig som inte tål räkor, det som är så himla gott! Det finns ju å andra sidan massa annat godis man kan garnera med.
Vovvarna ligger så snällt på bilden. Är det lugnet före stormen, eller vilopaus efter den? :-)

 
Ingen bild

Chrissie

19 oktober 2009 08:23

Det är lugnet EFTER stormen:-)))))

 
Ludde

Ludde

19 oktober 2009 15:03

Tjena Jaspis.
Vilken härlig tårta din matte gjort. Jag hoppas du fick smaka.
Mysigt när du ligger i sängen. Hur länge låg stilla?
Puss från brorsan Ludde

http://www.ludde.webgain.se

 
Ingen bild

Bangsi

21 oktober 2009 12:55

Hola Ludde!!
Näe, vet du...Jag fick aldrig smaka på smörgåstårtan. Dumma matte!! Eller snarare dumma husse och hans kompisar, som åt upp allt innan jag hann få mig en smakbit!
Hmm, jag ligger inte stilla så länge. Bara så länge så att matte tror att kusten är klar att pyssla med något annat. Då far jag upp igen och härjar runt lite, bara för att störa:-)
Visst är det skoj att vara liten! Man kan nästan göra vad som helst utan att matte eller husse blir sura. Fantastiskt!
Ha det bra brorsan!!

Svansvift och valpskall ifrån mig:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se