Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 17 oktober 2009

En helt vanlig bra dag:-)

Av Chrissie - 17 oktober 2009 20:13

Släppte ut hästarna, mockade och fixade. Sen hämtade jag Tritla för att jag skulle rida.....Och vad får jag se....Tappsko:-( Nåja, drog iväg ett SMS till världens bästa hovslagare, som svarade inom kort att han kommerSkrattande!!

Red Drómi och det var liksom bara hur mysigt som helst. Fint väder och lite blåst, sådär så de blir lagom pigga och alerta. T fick sin nya sko, men får vänta tills imorgon med att rida henne.

Gjorde grunden till smörgåstårtan och sen kom sambo hem från sin flygtur och vi begav oss till hans föräldrar. Några klippningar, lagde taket på en utav ladorna och så hjälpte vi till med att få upp deras båt.


Hundarna var naturligtvis med och skötte sig som vanligt jättebra. Bangsi var dock trött när vi kom hem och däckade, nästan medvetslös på sängen.......i säkert 20 minuter;-). Nu har de fått kvällsmat och bustimmen är kommen! Nu är det full fart på dem båda. Rena rama racingbana i vårt hus. För att inte tala om hur duktiga de är på att skälla - båda två!! Öronproppar till matte!!!!!!Tungan ute

Hästarna får njuta utomhus, stjärnklart som det är..och utfodrade.


Även husse och matte är mätta i magarna, efter hemmagjord Club Sandwich med pommes frites och Coleslaw.

Nu blir det nog en film.


//

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se