Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2009

Godmorgon världen!

Av Chrissie - 9 oktober 2009 08:17

Så var det fredag igen. Har hört en liten fågel viska i mitt öra att vi kanske ska få se de första snöflingorna på söndag. Hualigen!! Undrar ju fortfarande var sommaren tog vägen?!


Spenderade gårdagseftermiddagen med att skruva isolatorer - måste ju sätta ännu en tråd rejält högre inför vintern. Annars har jag garanterat en svart liten dam som tycker gräset är grönare på andra sidanTungan ute. Denna gång var jag smart, och valde tråd istället för band. Kanske, kanske, jag slipper att gå och skaka tråd då, vareviga gång en snöflinga faller?


Fick lära mig någonting nytt på nyheterna imorse: Man kan inte ha två olika virus i kroppen samtidigt, så att alla har varit förkylda har tydligen "räddat" oss från H1N1utbrott...Hmm, okej då, även om jag inte tycker en förkylning och två halsflussar varit det roligaste heller.


Neo har gått och lagt sig i den obäddade sängen, och lillskrutten ligger här i soffan, mätt och belåten med mig. Så en liten slöstund till tänker jag unna mig, innan det är dags att ta tag i dagen.

//

 
ANNONS
 
Ingen bild

L

9 oktober 2009 08:39

Godmorgon!

hua snö...... det låter bara kallt, ruggigt och blött.
Vill ha mer sooool, kanske ska ta mig till solariet idag.

Skriver upp mig på en slömorgon det e ju ändå fredag ;-)

Minna hälsar att hon saknar dig! (o ja me)
Sushi lunch snart?

Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se