Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 25 september 2009

Efterlängtad!

Av Chrissie - 25 september 2009 18:25

Åtminstone EN blev hejdundrandes glad när jag kom hem!!:-) Lillskiten! Så glad att han nu har däckat på vardagsrumströskeln;-)


Eftersom det skulle bli en t i d i g morgon, så provade jag tåg istället för att sitta och köra och gäspa hela vägen - vilket jag förövrigt inte kan pga min käkskada (efter storvovven nockade mig).

Det var faktiskt ganska skönt att slappa på tåget, då klockan stod ställd på 03:55 imorse. Kallt som sjutton var det ute också. BrrrRrrRR!! Och m ö r k t!


Jobbade på....Fick en hel del gjort faktiskt, och vi hade dessutom en iller inne också. Jag har lite abstines efter iller, då jag hade 2 st på glada 90-talet. Helt underbara djur. Som Bangsi i kubik med energi dock! Hemska tanke. *Skrattar*


Nåväl, hemresan på tåget var en upplevelse i rätt bemärkelse....

En morotsknaprande kvinna, som efter tömt sin morotspåse, plockade fram sin nagelknipsare och klippte naglarna!!

För att inte tala om alla som INTE kan sätta sina mobiler på ljudlöst!

Och tjejen som tydligen skulle fylla 20 år i helgen och ringde runt hela sin vänkrets och sa hela tiden;

"- Vassadu, sadu". Den femtionde gången började fler än jag småfnissa åt uttrycket.


Dock har jag kommit på att vill man skriva en bok......ÅK TÅG ett tag, så lär man få uppslag så det räcker för flera band.  :-)


Home sweet home!

Sambon har serverat mig ett glas rött och står vid spisen och tillreder kvällens middag.


Life is wonderful!;-)


 
ANNONS
 
Ingen bild

L

25 september 2009 18:53

Åh det låter som om du haft en spännande tågresa ;-)

Visst e det härligt att komma hem och vara efterlängtad?, bland det bästa med att ha hund :-)

Vi hörs imorgon!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se