Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 21 september 2009

Björkfrön och åter björkfrön

Av Chrissie - 21 september 2009 13:04

När solen nu behagade titta fram, insåg jag att pappersarbetet minsann kan vänta tills det blir mörkt.

Har höststädat på altanen och i "kuvösen". Bort med alla gamla blommor och framför allt björkfrön till förbannelse.

Tog in fårskinnsfällarna som legat i uterummet och kastade in dem i hallen, för vidare transport till tvätten. Hmm, tyvärr har de inte kommit så långt, utan ligger kvar på hallgolvet, med en sovandes Bangsi på dem.

Så då blev det ett litet avbrott i städrycket och jag satte mig framför datorn.


Vägde Bangsi idag. Eftersom jag inte har en vanlig personvåg, så fick han följa med till stallet och sitta i en IKEA-säck medans jag hängde honom i hövågen, hahaha. Han trivdes bra i säcken och vägde h e l a 7,85 kg!! Inte undra på att han är tung är bära omkring om!


Dags för en lunchbreak:-)


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se