Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 19 september 2009

Fabulous lördag!!

Av Chrissie - 19 september 2009 14:59


Underbara soliga väder!! Tänk om det kunde hålla i sig länge!!


Började morgonen med en tango med dammsugaren och moppen, men sen...

...har jag varit ute hela förmiddagen och ridit mina lurviga fyrbenta. Helt underbart! Och Drómi har hittat tillbaka till gångarterna efter skoningen nu. Fick ett ryck och provade att lägga honom i pass. Vet ni?!!!?? Det funkade!:-) Var säkerligen inte alls någon fin eller bra pass, utan det gick mest fort så in i helv....... Men pass har han:-)


Tyvärr så förstördes ridturerna lite, utav att älgflugorna är riktigt på hugget nu. Jag fick vifta och slå bort dem mest hela tiden. Mig bet de bara, men man vill ju skynda sig att få bort dem från hästarna, innan de gör sig utav med sina vingar. Äckliga djur!! Tror nästan att jag tycker att de är värre än fästingar.

"Husse" & jag har även fått in lite mer ved i pannrummet. Men nu är det en liten slöstund, innan vi ska grilla lite ikväll, i goda vänners lag.

Cool 
ANNONS
 
Ingen bild

L

19 september 2009 18:06

Åh vilken härlig dag....och härlig kväll låter det som :-)

Du får gärna komma hit och dansa oxå om du vill :-P

Ha en fortsatt trevlig helg!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se