Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Fortsättning på förra inlägget

Av Chrissie - 14 september 2009 19:22

Så efter lite mer bus med puppis, så var det dags för Drómi´s tur. Körde ungefär samma "program" med honom med lika lyckat resultat! Han blev nästan lika lös i höger sida som i vänster!! Inte ofta det händer...och dessutom med minimal tygelkontakt. Helt makalöst! Känns nästan som om man red för första gången, och inte bara åkte:-)

Båda hästarna var naturligtvis mycket mindre spända och mer harmoniska också!!!! Såklart!

  

Hoppat upp bakifrån

 

 

  

Står på Drómi´s rygg

 

  

Står på Tritla´s rygg

 

Sen kom hovslagaren, så nu är de fina om tassarna också!!:-)


Dags att ta itu med bokföringen! Puh! Men det är straffat för att man haft en toppendag, svävandes i det blå, på rosa fluffiga;-)

//

 
ANNONS
 
Anette

Anette

14 september 2009 20:40

Oj vad du håller på.... var lite försiktig så du inte trillar på huvudet.
Men det ser allt lite häftigt ut ;).
Ha det bra!!

http://www.toppens.se

 
Ingen bild

L

15 september 2009 10:42

Oj oj ja ta det lugnt ;-)

Skoj att hitta på saker, du får göra som jag och bygga en agilitybana till hundarna oxå, (fast min hamnade på majbrasan förra året).

Hoppas denna dag blir bra trots att du inte får rida :-)

Hör gärna av dig.
Kramis

 
Ingen bild

Chrissie

15 september 2009 14:21

A: Fast det är ju då man har hjälm;-) Jag skulle kanske behöva en sådan på mig för jämnan?? ;-)

L: Va? Har du eldat upp Agilitybanan??!!! Varför det? Den var ju helt kanon juh:-O

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se