Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Pussel och pyssel

Av Chrissie - 14 september 2009 13:02

Busade Bangsi och Neo trötta. När de gick in och lade sig och sov, hann jag med att rida Tritla.

Sen in och ge valpis mat, busa, bajsa och kissa...Nu har han snart somnat, så då blir det ut och ta Drómi.

:-) Funkar faktiskt kanon!!!!


Red Tritla mest volter idag på en stor äng som finns en bit härifrån. Hade fäst sådana där "flätgummisnoddar" mellan bett och tyglar och tog av nosgrimman. Korsa ben, komma fram i tölt avslappnat, böja höger, böja vänster samt galoppfattning från skritt och tillbaka. Slutade övningar med en kort sväng i skogen och sen bar det av i tölt en liten bit på vägen hem.

VILKEN TÖLT!! Och vad duktig hon var hela tiden!! I´m in heaven!!!

DET FUNKAR JU!!!!

När vi kom hem kunde jag ju bara inte hålla mig utan klappade och pratade med henne, för att sen ställa mig upp på sadeln!:-) Hon reagerade inte det minsta utan böjde huvudet och undrade nog mest vad vitsen var:-)

Bildbevis finns:-)


Dags att testa samma lika med farbror Röd. Uppdatering kommer om det funkade på honom också.....


//

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

14 september 2009 17:36

Man kan åka av på hennes rumpa oxå som en rutschkana!
Va kul att de går så bra de kunde faktiskt inte blivit bättre, ni var som gjorda för varandra =)

Kramar S

 
Ingen bild

Chrissie

14 september 2009 17:44

Åh skoj!! Det får jag testa nästa gång;-)!!!! Kan man hoppa "bock" på hennes rumpa också?...Det ska jag åsså prova. Gjorde det bara med Drómi idag.

Ja, jag är himla lycklig över henne! Vi har liksom funnit varandra ordentligt nu! Och när man står där med sadeln i handen och hon kommer springandes emot en i hagen, så måste det ju betyda någonting positivt?! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se