Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Trött, tröttare, tröttast

Av Chrissie - 14 september 2009 09:15

Hur kan man bara vara så trött?!

Dock har jag ju varit uppe och rastat illbatting inatt ett antal gånger.


Inser hur lätt man blir hemmablind. Igår när jag kom hem efter Clinicen, så insåg jag att liten växer massor....Men mest i kaxighet;-) Han kommer att bli en tuff liten krabat!


Solen skiner idag, så det blir till att vara utomhus och passa på. Ska försöka hinna ta tag i bokföringen ikväll. Är alltid lika skönt när den är avklarad!

Dags att ta tag i dagen. Hovslagaren kommer på eftermiddagen också. Äntligen! Inga mer ankfötter!!:-)


För övrigt så borstade jag faktiskt tänderna med vänstern igår. Hahaha. Hade tandkräm lite här och var, och fick avsluta med högern för att bissingarna skulle kännas rena. ;-P
 
ANNONS
 
Anette

Anette

14 september 2009 11:31

Det kan vara lite svårt att fatta det när man tittar på dem,
men det finns ett litet monster inne i den gulliga kroppen ;).
Krama den lilla busen från oss alla.

http://www.toppens.se

 
Ingen bild

G.

14 september 2009 12:03

Så då kan man snart få första frostrapporterna från Dalarna då kan jag tänka mig...du som är uppe och springer om nätterna ;-)
Jag borstade likadant. Avslutade med höger hand när man insåg: "hmm, undrar om alla tänder verkligen är rena". Inte lätt men nyttigt! Kom ihåg att sitta upp från höger sida när du rider idag!!

 
Ingen bild

Chrissie

14 september 2009 13:01

Faktum G är att jag a l l t i d sitter upp från höger resp vänster varannan gång. har gjort så sedan ridskoletiden.:-)

Anette; Ja, ett ganska stort monster, men ack så underbar! Vi kramas så det står härliga till - sådär i förbifarten när vi hinner med;-) Han är sånär som på energin, en tämligen exemplarisk valp:-) Lyhörd och fattar redan massor!

 
Ingen bild

G.

14 september 2009 13:42

Åh, vad DUKTIG du är! Jag kunde på den tiden jag hade Frami. Sist jag provade på K så fick jag avbryta för jag skrattade så mycket...kunde ju inte lyfta vänsterbenet... skyller givetvis helt och hållet på vinteroverallen som jag hade då!! ;-)

 
Ingen bild

Chrissie

14 september 2009 14:32

Känns väl helt ok att det finns EN sak man gör rätt ialla fall;-P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se