Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 12 september 2009

Batterifamilj

Av Chrissie - 12 september 2009 19:14

Både "Duracell" och jag går nog på reservbatterierna nuTungan ute.


Har varit ute och åkt bil med den lilla, och det gick riktigt bra. Inte en tendens till åksjuka....än:-)

Hälsade på sambons mor och far, där vi hjälpte dem att få in lite ved, då de inte ska slita hund med sådant. Blev bjudna på fika och våfflor!! *Mums*

Men så härligt att få hugga i lite fysiskt igen. Är inte gjord för att bara inte göra någonting!! M a o - kommer aldrig kunna bli en kafferepstantCool.


Han med ridning vid hemkomsten!! Härligt!!! Drómi fick sig en rejäl genomkörare och var nästan helt mjuk i båda sidor vid slutet. Men det tog tid- Tritla tar det fortfarande lite lugnare, men vi bygger på för varje gång, och hon känns riktigt fräsch och positiv! Som tur är kommer hovslagaren snart, för Drómi börjar definitivt få ankfötter och då blir ju gångarterna därefter. Fattar inte att stackarn har så fula hovar (även om de har blivit 100ggr bättre).


Själv kan jag ju säga att jag är rätt trött nu. Ställde klockan och klev upp och tittade på Krille´s landning 02.53 inatt och sen somnade jag inte om förens runt 7, och upp vid 8 igen, för att börja dagen med vovverastning och utfodring åt dem.


Nu är det ett glas rött, varma mackor och Slumdog Millionaire gäller!

Underbar dag!!Kyss

// 
ANNONS
 
Ingen bild

L

12 september 2009 21:02

Låter som en fullspäckad härlig dag :-)

Du måste tala om om filmen var bra!
Mmmm våfflor godis gott :-) snart kommer semlorna oxå!!

Hoppas du och duracell sover bra inatt.
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se