Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under augusti 2009

Av Chrissie - 22 augusti 2009 09:29


Våran "tama" padda, som bott vid huset och VARJE kväll kl 23 sedan vi flyttade hit, har kommit fram och hoppat framför dörren - är DÖD.

Imorse när jag tog hundpromenaden, fann jag den alldeles platt ute på vägen. Var helt ärligt, lite vemodigt.In Memorian Grodan Boll

ANNONS
Av Chrissie - 21 augusti 2009 15:40

Imorgon är det dags för årlig kräftskiva!

Hoppas att regnet hinner dra förbi och solen kan titta fram tills dess.
ANNONS
Av Chrissie - 21 augusti 2009 14:29ÄNTLIGEN har mina förstoringar(foton) anlänt på min älskade kronprins:-)

(Ja, på Drómi alltså)

Mina andra pojkar får nöja sig med att vara prinsar.Av Chrissie - 21 augusti 2009 09:59Tänk att sommaren nästan är slut! Vilken sommar sen. Känns som hela sommaren, sånär som på två veckor, har regnat bort! :-(

Känns lite vemodigt och sorgligt.

Får se fram emot nästa års resa till Island istället:-)
Av Chrissie - 20 augusti 2009 21:13

Idag har jag verkligen fått saker gjorda och känner mig rätt nöjd med det, trots att jag fick klippa gräsmattan 3 (!!!) ggr innan den blev kort. Ogräs är rensat, lite målning utfört och poolen tömd och undanpackad för i år.


Fick ett ryck....eller snarare så satte abstinensen till, så jag tog Drómi på en ridsväng. Så bra som han gick idag kommer jag inte ihåg när han gjorde sist:-) Skrittade upp till en äng, där vi red galopp och travvolter. Sen töltade han på som en klocka och i slutet på lös tygel!

Min lilla "guldsnopp"!!!


Tritla måste också få lite beröm idag faktiskt. Hon har varit riktigt lugn och skötsam. Hon och jag tog en promenad med hunden tidigare idag. Tror det var uppskattat att få se något annat än sin lilla sjukhage med ett grässtrå, om ens det. Ikväll när det var dags för bandagebyte, så ser för första gången såret ut att gå åt rätt håll också!Nu är de nattade och matte ska få sjunka ner i soffan."Livet är orättvist; vänj dig vid det"

/Bill Gates
Av Chrissie - 20 augusti 2009 09:07


Andra dagen i rad nu som fröken och herr´n går i skilda hagar OCH Fru Svart håller sig på mattan! Knepet: MASSOR med hö!! Snart rullar hon fram, MEN hon är i hyfsad stillhet! :-P

En vecka har gått och såret har inte läkt det minsta:-( Positiva är att svullnaden är helt borta och hon har inte haft feber på hela tiden.


Idag ser det ut att bli en vacker dag, så det blir väl att dra på sig bikinin och klippa gräset. Välbehövligt kan jag milt uttrycka det.Av Chrissie - 19 augusti 2009 21:43

Pratade med en alldeles otrevlig människa idag när jag ringde Strömsholm. Snacka om att jag blev dumförklarad. Som min vän M sa, att hon kunde egentligen ha sagt precis vad som helst, och jag hade förmodligen blivit nöjd - bara hon hade varit trevlig. Nåja, fortsätter gå på magkänslan.


Efter alla måsten, så åkte jag och hälsade på M i Falun! Alltid trevligt och vi tog en lång promenad och jag fick en alldeles personlig guidning runt Falu Koppargruva. Kan nu allt om "Fet-Mats";-)


Ikväll hann jag rida Drómi och för första gången här i Dalarna, så fick jag mig en liten flygtur!!! Han hoppade högre än väntat och en aning för tidigt, vilket gjorde att jag tog en flygtur över honom. Landade mjukt i mossa och hade jag kunnat tyda Drómi´s tankar, hade han nog skrattat hjärtligt:-)

Husse vaktade Primadonnan....ungefär med samma entusiasm som sist.

Men han "vågade" väl inte säga nej, då jag smörade in mig med att bjuda på Kebabpizza.

*Mätt*

//

Av Chrissie - 18 augusti 2009 21:38Snart ska vi åka och titta igen....Får väl se om det blir en liten krabat eller ej.....Fortfarande spännande!:-)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se