Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Kan inte alltid lyckas

Av Chrissie - 31 augusti 2009 12:22

Blev lovad en sovmorgon av sambon som skulle fixa både hästar och hund. Men säg den lycka som varar förevigt. Dels ringer jobbtelefonen, samt att sambons väckarklocka inte ringer. Så jag vaknar och får väcka honom;-P

Nåja, bättre lycka nästa gång!

När jag ändå var uppe tog jag itu med en stor pappershög av arbete och lite annat smått och gått med höstplanering, vikarier och dyl.


Kan ju inte nöta ut stackars Drómi, så idag ska han få vila. Ska se om jag får lite inspiration till lite skojövningar med Tritla istället. Kanske ska lära henne rullar runt som en hund?;-) Hmm, får nog börja med att lära sig buga. Det är ju trots allt inte alltför svårt, så länge man erbjuder något gott i handen;-)


Dags att bege sig till tandläkaren (hygienisten) som ska slipa till det vassa på min spruckna tand, i väntan på en tandläkartid.

Sen skulle hunden verkligen behöva sig en omgång, både med pälsvård och bad! Bäst att passa på innan den lilla parveln anländer huset!  :-) 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

31 augusti 2009 12:52

Åh nej, så typiskt!
Men men, det är ju tanken som räknas och det var ju TÄNKT att du skulle få sovmorgon :-)
Mysigt med valp i huset sen!! Eller tja, om man inte heter Neo alltså. Men alla andra måste ju tycka att det blir jättemysigt!

 
Ingen bild

L

31 augusti 2009 19:17

Vill se bildbevis på den dresserade T :-)

Hoppas det gick bra hos tandis!
Håller tummarna för en ordentlig sovmorgon.....typ när vi e pensionärer eller så ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se