Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

Pizzasöndag

Av Chrissie - 30 augusti 2009 19:37

Vaknade tidigt imorse också och släppte ut hästarna. Tritlas has har svullnat upp igen, så nu är det bandagering som står på schemat igen:-( Börjar bli lite smått stressad nu att hon inte ska bli fit for fight så vi kan tävla i början utav oktober.....Fast....viktigast utav allt är ju att hon blir frisk!:-)


Var ner och tittade på lilla Finnmarksturen, då kompisars son skulle cykla, och duktiga killen kom 2:a!:-)

Sen begav jag mig ut på en riktig klättringstur med Drómi! Vilken duktig klättrare han är. Blir inte ens anfådd och man riktigt känner hur han tar i med bakdelen! Galoppen blir helt underbar och tölten ren och hyfsat i form, med bra undertramp. Stackars lilla T fick bli utsläppt i STORA hagen medans vi var borta. Lite bra måste ju hon också få ha det.

Det blir mycket borstning och bara sådär allmän ompyssling, så hon känner att nånting händer på dagarna.


Har fått massa nya bilder av uppfödaren, på lilla valpis! Vilket charmtroll. Det närmar sig till vi får hämta hem honom. Neo kommer att tycka det är pest och pina till en början, men hoppas att han vänjer sig. Så småningom kommer det med all sannolikhet att ha lite utbyte av varandra.

Just nu ligger Neo utmattad på golvet, efter en dag fylld med promenader, aktivering och lek.


"Tror ni att det kommer att finnas måndagar i himlen?"

/Okänd


 
ANNONS
 
Linn

Linn

30 augusti 2009 19:52

Jättefin blogg! Ska följa den : )

http://www.lliinnsaan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Chrissie

30 augusti 2009 20:57

Åh, Tack så mycket! Du är välkommen!:-)

 
Ingen bild

G.

31 augusti 2009 08:52

Åh nej...typiskt att hon svullnat upp igen! :-(
Men det är ju en hel månad till tävlingen så nog borde hon hinna bli frisk till dess?! *håller tummarna HÅRT*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se