Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2009

Godmorgon Världen:-)

Av Chrissie - 28 augusti 2009 07:19


Igår hade jag fullt upp med att lackbetsa sovrumsmöbler. Gick sen omkring i ett berusat töcken av alla ångor resten utav dagen.

 (ja, ja , jag vädrade faktiskt;-)

De få timmar som var kvar spenderades med att springa upp och ner i hästhagen och dra upp det där förb******** hasskyddet som naturligtvis inte alls vill sitta kvar där det ska. Fördelen är att såret fick möjlighet att lufta och ser rätt hyfsat ut ( i mina ögon), fast än är det ett bra tag kvar innan man kan kalla det läkt.


Inatt har jag sovit på soffan, för att slippa betsångorna. Känner mig mörbultat i hela kroppen, så ingen blev gladare än jag att även denna "Krille Fågeluppskjutning" blev framflyttad;-)


Dags att ta tag i dagen. Ska släppa ut pållarna nu och sen förbereda för några klippningar som är på intågande om ett tag.


I´ll be back!:-)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se