Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Måndag

Av Chrissie - 24 augusti 2009 11:00

Och varför är man alltid tröttare på måndagmornar än alla andra mornar?

Hade sådan inspiration att börja ta itu med saker när jag väl vaknat, men insåg att det var ju sjukgymnastik idag och vill inte börja med något innan det är avklarat. Då ringer sjukgymnasten och har dubbelbokat min tid, så jag ska få komma lite senare. Suck!

Får se om inspirationen håller i sig tills jag kommer hem igen?


Kliar i ridsugnerven också!! Ska nog ta mig en härlig tur på lilla Herr Röd i eftermiddag. Tritlas sår går åt rätt håll, men även om det kommer att ta tid innan det är helt läkt, så hoppas jag snart på att vi ska kunna ta en liten längre promenad. Fick lite tips och inspiration utav Å också, så kanske ska prova lite roliga aktiveringsövningar?! 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

24 augusti 2009 22:10

Hur gick det med inspirationen? Om inte annat kanske den kom tillbaka efter ridturen?! :-)
Vad Tritla kommer att bli glad sen när hon äntligen får ut på ridturer igen...!!

 
Ingen bild

H

25 augusti 2009 02:26

När får ni hem lurvknytet? Har Neo träffat den än?

 
Ingen bild

Chrissie

25 augusti 2009 10:03

G: Inspirationen var redan förbrukad INNAN ridturen:-) Oh ja, tror faktiskt att T längtar minst lika mycket som jag.

H: Lurven kommer hit om 2 veckor:-) Neo fick träffa dem i lördags - om han hade velat. Han sprang fram till staketet, kissade, vände om och hoppade in i bilen igen. Hahaha!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se