Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Dumförklarad

Av Chrissie - 19 augusti 2009 21:43

Pratade med en alldeles otrevlig människa idag när jag ringde Strömsholm. Snacka om att jag blev dumförklarad. Som min vän M sa, att hon kunde egentligen ha sagt precis vad som helst, och jag hade förmodligen blivit nöjd - bara hon hade varit trevlig. Nåja, fortsätter gå på magkänslan.


Efter alla måsten, så åkte jag och hälsade på M i Falun! Alltid trevligt och vi tog en lång promenad och jag fick en alldeles personlig guidning runt Falu Koppargruva. Kan nu allt om "Fet-Mats";-)


Ikväll hann jag rida Drómi och för första gången här i Dalarna, så fick jag mig en liten flygtur!!! Han hoppade högre än väntat och en aning för tidigt, vilket gjorde att jag tog en flygtur över honom. Landade mjukt i mossa och hade jag kunnat tyda Drómi´s tankar, hade han nog skrattat hjärtligt:-)

Husse vaktade Primadonnan....ungefär med samma entusiasm som sist.

Men han "vågade" väl inte säga nej, då jag smörade in mig med att bjuda på Kebabpizza.

*Mätt*

//

 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

19 augusti 2009 22:23

Hahaha, ja...jag säger som innan. Även om vovven din är snäll så slår sambon honom med hästlängder i snällhet! Tritlavakt låter ju inte som ett drömjobb...hoppas att hon snart är på banan igen så hon slipper vänta hemma med husse.

 
Ingen bild

L

20 augusti 2009 08:28

åhå pizza en onsdag ;-)
Gjorde du rätt i, jag försökte få min karl att rasta hunden men han stack o fiska istället.....ingen pizza för honom inte!! Haha!

Vad kul att träffa M :-)

Japp magkänslan ska inte ignoreras!!

Ringer dig senare Kramis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se