Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2009

Fler timmar tack:-)

Av Chrissie - 17 augusti 2009 11:44

Tackar någon högt däruppe, att jag är så lyckligt lottad att jag inte behöver kuska iväg till ett arbete 8 timmar om dagen, 5 dagar i veckan, för hur i hela fridens namn får ni tiden att räcka till??!!!;-)

Jag har varit uppe sen 7. Pysslat om den skadade krabaten, släppt ut dem, mockat, fyllt vatten, vattnat blommor, gått promenad med hunden,  tagit emot x antal jobbsamtal, betalat fakturor, moms, skatter och arbetsgivaravgifter. Kastade i mig en kopp kaffe på stående fot.

Nu är klockan snart 12 och tusen saker står kvar på listan som ska hinnas med innan det är dags att bege sig emot Örebro. Har tid hos en kardiolog som ska ultraljuda mitt lilla tickande hjärta:-)


Ikväll hoppas jag INNERLIGEN att jag ska hinna med att rida Drómi, som även han fått sympativila med Fröken Svart!

Dags att kasta in lite tvätt i maskinen....


På Återseende!

 
ANNONS
 
Ingen bild

L

17 augusti 2009 19:06

Kan inte annat än att hålla med!!!
Och då har jag inte ekonomiarbetet ens.

Hoppas du fick en fin tur med herr brun :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se