Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2009

Pust, stön

Av Chrissie - 14 augusti 2009 19:48

Att ha en skadad Tritla var fasiken ingen barnlek!

Vilket passande!!

Har tappat räkningen på antal bandagebyten och utbrytningsförsök ur konvalcenshage. Dock har svullnaden gått ner något och hon har fortfarande ingen feber.

Efter konsultation med min gode vän "veterinär M", så har jag dock bestämt att Drómi och Tritla får gå tillsammans imorgon. Så sjukhagen har blivit större, men fortfarande utan "faror". Bättre att de går tillsammans än att hon ska hoppa över hela tiden!

Jag får alltid höra att jag är en envis en, men jag tror att jag träffat på min överman - i form utav ett litet sto! Hon är absolut envisare än jag;-)


" Inte ens den bästa häst kan bära två sadlar"

-kinesiskt ordspråk-


 
ANNONS
 
Ingen bild

L

16 augusti 2009 08:54

hihi ja du hon e nog din överman ;-)

Tror absolut du gör rätt i att sätta ihop dom, verkar ju värre att hon ska hoppa hela tiden.

Hoppas det funkar bättre :-)

 
Ingen bild

L

16 augusti 2009 16:02

halloj!
Jo visst pappa tjatade sig hem redan igår eftermiddag, envis som bara 17.
Fattar inte att han grejade 4 trappor (dom har ju inte hiss).

Fast jag förstår honom, jag e ju oxå en sån som vill hem så fort som möjligt!

Har det gått bättre med T idag?
Hoppas det, ha en fortsatt bra...just ja...hihi pizza söndag ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se