Drómi, Tritla, Jag & C:O

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2009

Vilken tur

Av Chrissie - 11 augusti 2009 13:59

Var egentligen inte ridsugen idag, men tog mig i kragen ialla fall. Vilken tur att jag gjorde det!! Två helt underbara långa ridsvängar. De gick kanonbra båda två!!!! T verkar uppskatta våra galopprundor i skogen och hon blir hur positiv som helst! Så skoj! Har börjat rida D med boots igen och vilken skillnad det har gjort för hans tölt. Fast tror samtidigt att det varit nyttigt att vi tränat en längre period utan dem också. 

Matte kom hem med ett riktigt stort leende på läpparna. Blev inte mindre tråkigt utav att jag plockade en hel liten påse full med kantareller. Bara rensning kvar, sen blir det kantarellsmörgås till kvällen:-)


Nu iväg för lite shopping... 
ANNONS
 
Ingen bild

G.

11 augusti 2009 21:38

Vad kul att du hittade så många kantareller att det räckte till några kantarellsmörgåsar! :-)
Klart att hästarna går bra! Jag tror de trivs och har skitkul tillsammans med dig!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Chrissie - 17 maj 2011 21:39

Jag har flyttat min blogg! Detta är mitt sätt att bearbeta sorg. Just nu kan jag inte se bilder på gamgubben, utan det kommer att ta ett tag innan jag är redo.   Så alla som vill fortsätta följa mig får gå till:   http://djurenojag.bloggpla...

Av Chrissie - 13 maj 2011 22:10

Haft några riktiga "downdagar", men nu har det vänt igen:-) Man kan ju liksom inte vara på topp jämt, ibland blir det bara lite för mycket. Fredagen den trettonde är inte slut än, men så här länge så har det varit näst intill en turdag. Imorgon beg...

Av Chrissie - 11 maj 2011 21:35


 

Av Chrissie - 9 maj 2011 21:48

För ovanlighetens skull så har jag knäppt några bilder på djuren idag;-)    Polarna myser bredvid varandra i skuggan av buskarna.    Vila efter frukost.....Inpacketerade och redo.       Gammelman håller ställningarna på tomten.   ...

Av Chrissie - 8 maj 2011 21:29

Först av allt vill jag tacka alla för gratulationerna! Går fortfarande omkring i ett litet lyckorus. Tänk att lillskiten, Duracellkaninen, grisen, Ban Ki-moon, ADHD-hunden skötte sig så bra!!   Vilket underbar väder dagen har bjudit på. Skulle "l...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se