Drómi, Tritla, Jag & C:O

Alla inlägg under juli 2009

Av Chrissie - 16 juli 2009 20:40

Eftersom vi inte hittat en tillräckligt billig betesputs till ATV:n än, så fick jag ett ryck att ta handgräsklipparen med mig ut i hagen. Det är ju så otroligt mycket som vuxit upp som de inte äter. Än så länge har jag lyckats klippa halva hagen, så andra halvan kvar. Helt galet!! Men det funkade:-)

Nu sitter jag här med vibrerande händer och bestämt mig för att ridning får vänta till imorgonbitti istället.


Har äntligen fått min nya mobiltelefon, så nu är man kontaktbar igen;-)

Ikväll blir det hallonpaj med vaniljvisp som variation till alla jordgubbar!!

//

ANNONS
Av Chrissie - 15 juli 2009 21:47


Kvällsridning


ANNONS
Av Chrissie - 15 juli 2009 11:05

Var på sjukgymnastik igår. Lika härligt som alltid. Får ligga och slappna av på värmedyna medans hon behandlar armen. Så skönt. Skulle kunna ligga kvar hela dagen om jag bara fick.

Hästarna har hamnat i paradiset - tror de. När jag hämtade hem dem igår lade de sig ner och sov på en gång, där de aldrig brukar ligga. Tror de var tämligen mätta, trötta och belåtna. De var på hugget imorse när jag kom med grimmorna, för de fattade nog precis vart vi var på väg:-)


Snälla människor på jobbet, som låter mig jobba hemifrån idag, och slipper således ta mig ner till U-a. Istället får jag se solen, om än med en bunt papper framför mig.

 TACK!:-))


Av Chrissie - 13 juli 2009 21:26


Fast det är måndag, så har det varit en riktigt bra dag! Skönt att ha ekonomin avklarad för någon vecka framöver.

Efter middagen fick jag ridabstinens och tog l å n g a svängar med båda två och de gick minst lika bra idag. Körde många lösgörande övningar och mycket trav i skogen. Underbart!Har sedan byggt ytterligare en beteshage där de ska få bli släppta imorgon. Tänk om de visste;-)

Även hunden fick följa med idag. Tritla tycker verkligen helt ärligt att det är superkul när vovven är med.

Ska inte säga att de är världens bästa hästar, för alla tycker nog så om sina egna, precis så som man säger om hundar och barn. Men för m i g är de det bästa:-)


"De flesta människor sätter upp villkor för sin lycka, men lycka kan vi bara uppleva om vi inte sätter upp några villkor alls"


//


Av Chrissie - 13 juli 2009 13:21

Gjorde ju absolut ingenting att jag skjutit på tråkgörat x antal dagar. Uppehåll en liten stund, för att i nästa vräka ner regn, och så håller det på.

Nu är jag i alla fall ä n t l i g e n klar och en stor sten har fallit från mina axlar. Får se om det blir ett litet längre uppehåll, så jag kan ut och rida lite.Måste ju bara skriva att jag såg på en dokumentär om Sanne Salomonsen igår på TV:n. Har alltid gillat henne och hennes styrka att gå sin egen väg, men blev än mer imponerad av henne nu. Sådan vill jag bli när jag fyller några fler år och lite till!:-)Av Chrissie - 12 juli 2009 21:24

Vågar knappt skriva det, men har haft en alldeles toppendag.

Red både T och D barbacka idag, mest för att vi skulle utforska en ny väg. Visade sig komma fram på en bra grusväg, så då körde vi lite tölt och galopp på lösa tyglar - och wow....det funkade. Kom hem med ett stort leende på läpparna.

Annars så är det ju så enkelt att man blir lite gladare när man får se solen.


Sambon har sågat ner lite träd, så vi har precis varit ute och tagit reda på allt ris, så nu sitter vi här i soffan, nyduschade med varsitt glas vin och sammanfattar dagen som : Bra.


Har skjutit upp det där med slutgiltiga bokföringen länge nog nu, men imorgon - då jäklar......:-)

//

Av Chrissie - 11 juli 2009 22:31


Har legat och glott på två filmer och har hållit mig vaken hela tiden! Inte ofta det händer kan jag säga.

Är väl ganska överflödigt att berätta om regnet som bara fortsätter och fortsätter.

Hästarna behövde bara se mig i hagen, så kom de springande och såg mycket belåtna ut att få komma in inatt och äta torrt gräs!

De har nog ledsnat på att "simma" omkring i hagen:-/


Sambon och jag har ätit jordgubbar nu i flera veckor känns det som, så även ikväll. :-) Ingen vitaminbrist här inte! Men de börjar allt smaka lite vattnigt...
Av Chrissie - 11 juli 2009 17:18


Sambon och jag ledsnade på vädret, köpte jordgubbar och åkte iväg på liten utflykt. Hamnade vid Färnforsen där vi tog en fika på cafeét.Trodde nog att det skulle vara mer vatten än det var. Dock var strömmen rätt kraftig.


Den enda som trivs i det här vädret verkar vara min tomatplanta:-)


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Blogkeen
Följ Drómi, Tritla, Jag & C:O med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se